02 / 05 / 2024

ASÇ Enerji adres

ASÇ Enerji adres

ASÇ Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Ali Suat Çelik tarafından kuruldu. Şirketin adresi; Mehmet Akif Mah. Çetin Cd. Hicret Sk. Çelik Apt. N:43 D:8 Ümraniye - İstanbul...

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Asan ve Enes Öztaş ortaklığında kuruldu.

Danimarka, Kuzey Denizi'nde enerji adası inşa edecek!  Üç milyon konut etkilenecek!

Danimarka Kuzey Denizi'nde enerji ada inşası için düğmeye bastı. İlk etapta üç milyon konutun elektrik ihtiyacını karşılayacak proje 2033 yılında tamamlanması bekleniyor. 

Gaplat Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaplat Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi bugün Şahin Kayıkcı, Hüseyin Gürer ve Asım Mert İleri ortaklığında Fatih’te 15 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sinan Ak, Zorlu Enerji Grubu Başkanı oldu!

Ak, elektrik üretimi, satışı ve ticaretinden, enerji santralleri inşası, bakımı, onarımı ve işletme hizmetleri ve doğalgaz dağıtımına enerji sektöründe geniş bir yelpazede faaliyet gösteren Zorlu Enerji Grubu’nun yatırım ve vizyonuna liderlik edecek.

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects’e Avrupa'dan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan “Adres Yalıkavak” projesi European Property Awards” (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 kapsamında “Architecture Multiple Residence” (Çoklu Konut Mimarisi) dalında “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Gazprom, Türk Akımı projesinin inşası için ilk izni aldı!

Rus enerji şirketi Gazprom, Türk Akımı doğalgaz boru hattının inşası için diplomatik kanallar vasıtasıyla Türkiye'den ilk iznin alındığını bildirdi. Gazprom Üst Yöneticisi Aleksey Miller, projenin uygulama safhasına geçilebileceğini belirtti.

As Corporation İnşaat Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

As Corporation İnşaat Enerji Anonim Şirketi, Selman Sezen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Asilhan Sevilmez Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Enerji kimlik belgesi son tarih!

Yeni binalar için yapı kullanma izin belgesinin ayrılmaz bir parçası olan enerji Kimlik Belgesi düzenleme tarihinden itibaren 10 yıl süre ile geçerli olan enerji kimlik belgesi için son tarih ne zaman?

Maros Sefcovic: GGK’nın inşasında çok yakın çalışmak istiyoruz!

Maros Sefcovic Türkiye ile en kısa zamanda yüksek düzeyli enerji diyaloğu başlatmayı istediklerini dile getirerek “Geçmişten de ders alarak Nabucco Projesi’ndeki yanlışları tekrarlamak istemiyor ve GGK’nın inşasında çok yakın çalışmak istiyoruz” dedi.

Enerji tasarruflu ısıtıcılar hem evi hem cebi ısıtıyor!

Soğuk havalarla birlikte ev elektroniğinin önemli bir parçası olan ısıtıcılar piyasaya çıktı. Evinize şıklık katan portatif ısıtıcılar enerji tasarrufuyla evinizi de cebinizi de ısıtıyor.

ASÇ Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASÇ Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Ali Suat Çelik tarafından kuruldu. Şirketin adresi; Mehmet Akif Mah. Çetin Cd. Hicret Sk. Çelik Apt. N:43 D:8 Ümraniye - İstanbul...

Kleemann Asansör,enerji tasarrufu sağlayan asansör üretiyor!

Kentsel dönüşüm sayesinde asansörlerin sağladığı konfor, günlük yasamın ayrılmaz bir parçası haline gelirken, enerji tasarrufu sağlayan asansörler çevrenin korunmasına katkı sağlıyor. Kleemann, hidrolik asansörleri ile müşterilerin karşısına çıkıyor.

Kleemann Asansörü, sadece bir buzdolabı kadar enerji harcıyor!

Kentsel dönüşüm programı sayesinde asansörlerin sağladığı konfor, günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası haline gelirken, enerji tasarrufu sağlayan “ Yeşil Asansörler ” de çevrenin korunmasına katkı sağlıyor.

ASÇ Enerji adres Haberi

ASÇ Enerji adres


ASÇ Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Ali Suat Çelik tarafından kuruldu.


ASÇ Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

1 -  Proje fizibilite aşamasından faaliyet aşamasına kadar elektrik santralleri kurmak, nakil hatları ve ilgili projelerin takip ve yönetimini yapmak. 2- Enerji Projelerinin mühendislik ve proje çizim alanında danışmanlık faaliyetlerini yürütmek.   3- Her türlü petrol, petrol türevleri; benzin, motorin, gaz yağı, fuel oil, solvent, jet yakıtı gibi akaryakıt ile madeni yağlar, gresler vb. alımını, satımını  yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım, dolum tesislerini kurmak , ithalatı, ihracatı ve transit ticaretini yapmak, bu konular ile ilgili ticari danışmanlık yapmak ve operasyon takip hizmeti sunmak 4. Her türlü sıvılaştırılmış petrol gazı (LPG), oksijen...