05 / 05 / 2024

Aşçıoğlu gayrimenkul geliştirme ödülü

Aşçıoğlu gayrimenkul geliştirme ödülü

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Aşçıoğlu'ndan marka ve ticaret ünvanı açıklaması!

Aşçıoğlu, Türkiye gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerine ait olan “Aşçıoğlu” markasının ve ticaret ünvanının hukuka aykırı olarak kullanılması ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Eduka Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eduka Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kanberoğlu tarafından kuruldu.

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Metur Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Metur Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turan Durmuşoğlu tarafından kuruldu.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Başer tarafından kuruldu.

Asbat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Asbat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alptekin Polat ve Hilmi Kemal Çolakoğlu ortaklığında kuruldu.

Backıng Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Backıng Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aşkaleli tarafından kuruldu.

Ph Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ph Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Alptekin Polat ve Hilmi Kemal Çolakoğlu ortaklığında kuruldu.

Aşçıoğlu gayrimenkul geliştirme ödülü Haberi

Aşçıoğlu gayrimenkul geliştirme ödülü

Daha yaşanabilir kentler ve mutlu insanlar sloganıyla bilinen, Kent ve Yaşam Ödülleri'nde Sektörü Geliştirme Ödülü Aşçıoğlu’na verildi. Özellikle üst segment ürün ve yaşam kalitesiyle öne çıkan bir marka olarak tanınan Aşçıoğlu, 2015 yılında Selenium markasının, kullanım hakkını yurt dışına ihraç etme başarısını gösterdi. Dubai’nin en büyük markalarından DEYAAR ile yaptıkları işbirliği ile bu yılın son çeyreğinde teslim edilecek Midtown Selenium By Deyaar projesi, Türkiye gayrimenkul sektörünün ilk marka ihracatı olma özelliğine sahip.

Ödül töreninde konuşma yapan Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, "Aşçıoğlu Grubu’nun yenilikçi ve sektöre yön veren bakış açısının ödüllendirilmesinin bizi oldukça mutlu ettiğini belirtmek isterim. Sektöre yön veren konuları bazı örnekler vermek gerekirse, 2002 yılında basın lansmanını yaptığımız ve 2005 yılında ise yaşamın başladığı Selenium Residence İstanbul’un...