07 / 05 / 2024

Aşçıoğlu Grup ataköyde yeni projesi için imza attı

Aşçıoğlu Grup ataköyde yeni projesi için imza attı

Aşçıoglu Ataköy için ikinci imzayı da attı Selenium Ataköy projesinin yüzde 55'ini 3 ayda satan Aşçıoğlu ikinci projenin de anlaşmasını imzaladı. Lansman 3'üncü çeyrekte.

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Aşçıoğlu'ndan Merter ve Sarıyer'e yeni proje!

Aşçıoğlu İnşaat 2017'de de yeni projelerine devam ediyor. Selenium Retro 9 ile Ataköy'deki büyümesini devam ettiren Aşçıoğlu, Merter ve Sarıyer'de yeni proje yapacak.

Aşçıoğlu'ndan Emlak Konut kampanyasına destek!

Aşçıoğlu, Emlak Konut’un başlattığı dev kampanyaya destek vererek Selenium Ataköy ve Selenium Retro’dan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 20 peşinat, yüzde 0,70 faiz ve 120 aya kadar vade imkânı sunuyor.

Aşçıoğlu Selenium Retro ev fiyatları!

Aşçıoğlu Selenium Retro ev fiyatları 740 bin liradan başlayarak, 1 milyon 165 bin liraya kadar değişiyor. Selenium Retro Ataköy projesi Eylül 2017'de tamamlanacak...

Aşçıoğlu İnşaat'tan Selenium Ataköy'e kardeş!

Türkiye’nin ilk rezidansını inşa eden Aşçıoğlu İnşaat’ın patronu Yaşar Aşçıoğlu Ataköy’deki projesini büyütüyor. Ataköy Selenium’un yanında yeni bir yer aldıklarını belirten Aşçıoğlu “Burada 1.000 konuta ulaşacağız. Proje aşamasındayız” dedi.

Aşçıoğlu Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy’de son 30 daire, sakinlerini bekliyor. Proje 3 blok halinde yükselen 321 konuttan oluşuyor.

Aşçıoğlu İnşaat projesiyle eğitime destek sağlayacak!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki yeni projesi Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atı

Aşçıoğlu, Selenium Retro'yla eğitime destek verecek!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor.

Aşçıoğlu İnşaat ve TEGV’den eğitim işbirliği!

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy’de inşasına başladığı Selenium Retro Projesi’nde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile işbirliği yaptı.

Aşçıoğlu yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya başlıyor!

Proje kapsamında, Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.

Aşçıoğlu İnşaat'tan eğitime destek!

Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.

Aşçıoğu İnşaat, Selenium Retro ile eğitime destek verecek!

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy’de inşasına başladığı Selenium Retro Projesi’nde (TEGV ile iş birliği yaptı. Projeden ev alan daire sahipleri adına her bir daire için TEGV’e bağışta bulunularak daire başına 13 çocuğun bir yıllık eğitim desteği alması sağlanacak

Aşçıoğlu, Deyaar ile ilk olarak Midtown'u inşa edecek!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu , yeni ortakları Deyaar Borsa'ya kote olduğu için planları önceden açıklayamadıklarını belirterek, "Ama küçük projeler düşünmediğimiz kesin." dedi.

Aşçıoğlu Grup ataköyde yeni projesi için imza attı Haberi

Aşçıoğlu Grup ataköyde yeni projesi için imza attı

Aşçıoğlu Grubu; Fulya, Gayrettepe, Ulus, Göktürk konutları ve ofis bloklarından sonra şimdi de Ataköy'e odaklandı. E-5 üzerinde 130 milyon dolarlık yatırımla Selenium Ataköy projesine başlayan grup, 3 ayda projenin yüzde 55'ini satmaya başardı. Aşçıoğlu bölgede yakaladığı yüksek satış grafiğinin ardından ikinci bir proje için daha anlaşma imzaladı. Bölgedeki Selenium serisine bir yenisini daha eklemeyi planlayan grup, yeni projeyi E-5 cepheli Ataköy 38. 


Parsel'de, 8 bin 600 metrekarelik alanda hayata geçirecek. Projenin tasarımı için mimari çalışmaların devam ettiğini söyleyen Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, "Selenium Ataköy'ün yakaladığı satış grafiği, bölgede kaliteli projelere talebin ihtiyaç olduğunu kanıtladı. Büyüyen İstanbul da Ataköy'ün önemi artıyor. 

Biz de konut ve ofislerden oluşacak yeni projeye 2014'ün üçüncü çeyreğinde başlayacağız" dedi. 


METREKARE FİYATI 6250 TL 


Cenk Aşçıoğlu inşaatı devam...