13 / 05 / 2024

aşçıoğlu grup Burçin Yıldıran Sezen

aşçıoğlu grup Burçin Yıldıran Sezen

Aşçıoğlu Grubu’nda İş Geliştirme Direktörlüğü’ne Burçin Yıldıran Sezen getirildi. Sezen’in kariyerinde yerli ve yabancı firmalarda yöneticilik deneyimleri yer alıyor.

Aşçıoğlu inşaata komşuları dava aştı! Rahatsız olmasınlar diye tadilat yaptırdım...

Arnavutköy’de bir apartmana taşınan ünlü inşaat firması sahibi Cenk Aşçıoğlu’nun verdiği yüksek sesli partiler konut sakinlerini ayaklandırdı. 

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Fazlıoğlu Grup İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazlıoğlu Grup İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fazlı Fazlıoğlu ve Yaşar Fazlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Taşoğlu Grup Yapı İnşaat Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşoğlu Grup Yapı İnşaat Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bektaşoğlu tarafından tarafından kuruldu.

Yaşar Aşçıoğlu: Gayrimenkulde riski bölüşmeliyiz!

İNDER Onursal Başkanı ve Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunların çözümü için bir öneride bulundu...

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Aşçıoğlu'ndan Sarıyer'e lüks konut projesi geliyor!

Aşçıoğlu, İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de lüks bir konut pojesi hayata geçirecek. Aşçıoğlu yeni projesini kendi arazisinde 20 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edecek. 

Yaşar Aşçıoğlu: İşi bilen bilmeyen herkes bu işe geldi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Onursal Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, işi bilen bilmeyen herkesin inşaat sektörüne girmesini eleştirdi. Aşçıoğlu, "Para yok, tecrübe yok ama cahil cesareti var. " dedi.

aşçıoğlu grup Burçin Yıldıran Sezen Haberi

aşçıoğlu grup Burçin Yıldıran Sezen

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık deneyimin adresi Aşçıoğlu Grubu’nda İş Geliştirme Direktörlüğü görevine, sektörün deneyimli isimlerinden Burçin Yıldıran Sezen geldi. 


Burçin Yıldıran Sezen, Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlamacılığı Bölümü’nü bitirdikten sonra Rotterdam Erasmus Üniversitesi Avrupa Metropolitan Bölgesi Yönetimi konusunda yüksek lisans yaptı. 


Sezen, iş hayatına 2003 – 2004 yılları arasında Yerel Yönetimler ve Demokrasi Dünya Akademisi’nde (WALD) proje asistanı olarak başladı. Ardından 2004 – 2005 yılları arasında Orta Doğu ve Batı Asya – Birleşik Şehirler ve Yerel Yönetimler konusunda uzmanlaşan Sezen, 2005 – 2006 yılları arasında Coca Cola & Birleşmiş Milletler Gelişim Programı’nda Proje Müdürlüğü yaptı. 2007 – 2008 yılları arasında TADEM Gayrimenkul Danışmanlığı’nda Değerleme Uzmanı olarak görev alan Burçin Yıldıran Sezen, 2008 – 2010 yılları arasında Cushman & Wakefiled’da...