28 / 04 / 2024

Aşçıoğlu İnşaat yatırım

Aşçıoğlu İnşaat yatırım

AŞÇIOĞLU Grubu, Ataköy’deki konut projesi Selenium’da hızlı satış yapınca yeni yatırımlara soyundu. Şirket, Ataköy-Bakırköy hattında 500 milyon dolar değerinde konut yapacak. Aşçıoğlu İnşaat yatırımı büyüttü.

Fenercioğlu Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Thn Karanfil Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Thn Karanfil Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Osama Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Osama Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul ve İnşaat Limited tarafından kuruldu.

Dublex İnşaat Yatırım Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dublex İnşaat Yatırım Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Volkan Kantaş tarafından kuruldu.

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Abed A.W.S. Saeed ve Ammar Hamzah A. Imran ortaklığında kuruldu.

Baraka Busıness Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baraka Busıness Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Mustafa Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Hataş Proje İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hataş Proje İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Hacıhaliloğlu tarafından kuruldu.

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Naci Aslan taarfından kuruldu.

Sg Manolya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Manolya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Gençoğlu tarafından kuruldu.

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Onut, Mostafa Parıdar, Pourıa Parıdar ve Seyed M. Sadralsadat ortaklığında kuruldu.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Şenoğlu Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Tab Turizm İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tab Turizm İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Yüksel Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Aşçıoğlu İnşaat yatırım Haberi

Aşçıoğlu İnşaat yatırım

LÜKS konut projeleri üreten Aşçıoğlu İnşaat, yeni merkez olarak Ataköy-Bakırköy’ü seçti. 130 milyon dolar yatırımla hayata geçirdikleri Selenium Ataköy projesinde 25 günde yüzde 81 daire satışı yaptıklarını belirten Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, “A plus konut üreten bir firma olduğumuz için Ataköy ve Bakırköy bizim için uygun bir lokasyon. Selenium Ataköy’e olan ilgi nedeniyle bölgede 2 yıl içinde 500 milyon dolarlık yatırım planladık” dedi. Bölgedeki ikinci projeleri için arsa sahipleri ile anlaştıklarını ve 100 milyon dolarlık bir proje planladıklarını belirten Aşçıoğlu, kentsel dönüşüm için de incelemeler yaptıklarını kaydetti. 


2106’DA TAMAMLANACAK

Her blokta 107 dairenin olduğu 3 blokluk Selenium Ataköy projesi 74 bin metrekare inşaat alanına sahip. 89 metrekareden 281 metrekareye kadar farklı dairelerin yer aldığı projende teslimlerin 2016 yılının...