02 / 05 / 2024

aselsan demiryolu teknolojileri

aselsan demiryolu teknolojileri

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi. Şirketin geliştirdiği milli demiryolu teknolojileri InnoTrans Berlin 2016 Fuarı'nda görücüye çıktı.

500 milyar euroluk küresel demiryolu oyuncuları Eskişehir’e geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı desteği ile Modern Fuarcılık'ın düzenlediği Rail Industry Show Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı, 02-04 Aralık 2020 tarihinde Eskişehir ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi!

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi. Şirketin geliştirdiği milli demiryolu teknolojileri InnoTrans Berlin 2016 Fuarı'nda görücüye çıktı.

Aselsan demiryolu alanında Indra ile işbirliği yapacak!

Türkiye'nin en büyük savunma sanayi şirketi Aselsan, demiryolu alanında planlama, trafik yönetimi, sinyalizasyon ve kontrol sistemleri projelerinde, yurtiçi ve dünya pazarlarında işbirliği yapılması için Indra şirketiyle anlaşma imzaladı.

Aselsan TEM Otoyolu'na savunma teknolojisi geliştiriyor!

Türkiye'nin savunma ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği projelerle ön plana çıkan Aselsan TEM Otoyolu'na savunma teknolojisi geliştiriyor. Proje ile yoğun trafiğin yaşandığı bir yolda, trafiğin güvenli bir şekilde akışının sağlanması hedefleniyor.

Gebze-İzmit yolunu Aselsan takip edecek!

ASELSAN'dan yapılan açıklamada, Türkiye’de en çok trafik kazası Gebze-İzmit batı kavşakları arasındaki 40 kilometre uzunluğundaki yolda gerçekleşiyor.Otoyollardaki ilk "akıllı yol" uygulaması Gebze-İzmit batı kavşakları arasında gerçekleştirilecek.

Aydın'a yapılacak 2. demiryolu hattı şehrin güneyinden geçecek!

Devlet Demiryolları 3. Bölge Müdürlüğü, Efeler Belediyesi'ne gönderdiği resmi yazıda, mevcut İzmir-Aydın-Denizli demiryolu hattına ikinci bir hattın ekleneceğini ifade ederek,2. demiryolu hattını şehrin güneyinden geçmesini istedi.

Aselsan, Gebze trafik yönetim sistemi için anlaşma yaptı!

Aselsan Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan, Gebze trafik yönetim sistemi için anlaşma yaptı.

Aselsan en büyük ilk 100 savunma sanayi kuruluşları listesinde 67'nci oldu!

Geçen sene 74'üncü sırada yer alan yükselişe devam ediyor. ASELSAN'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ASELSAN dünyanın en büyük ilk 100 savunma sanayi kuruluşları listesinde 74'üncü sıradan 67'nci sıraya yükseldi.

Aselsan 112 Acil Yardım altyapı kurulum işi sözleşmesini imzaladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan 112 Acil Yardım altyapı kurulum işi sözleşmesini imzaladı.

Aselsan Elektronik organizasyon değişikliğini yayınladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. organizasyon değişikliğini yayınladı.

Aselsan ihraç belgesini yayınladı!

Aselsan Elektronik Sanyi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanyi ve Ticaret A.Ş. ihraç belgesini yayınladı.

ASELSAN Thales'e radar modülü üretecek!

ASELSAN, dünya savunma, uzay ve havacılık sanayi devlerinden Thales'e radar modülü üretecek.ASELSAN, yeni nesil radar ve elektronik harp sistemlerinin yapısında kullandığı mikrodalga modülleri 10 yılı aşkın süredir üretiyor.

Aselsan yabancılarla işbirliği yapacak!

Aselsan, insansız uçan sistemler alanında faaliyet gösteren AeroVironment şirketi ve bir kısmı bu şirkete ait ortak girişim firması Altoy Savunma Sanayi ve Havacılık AŞ ile işbirliği yapacak.

aselsan demiryolu teknolojileri Haberi

aselsan demiryolu teknolojileri

ASELSAN'ın, milli olarak geliştirilmesi stratejik öneme sahip Raylı Ulaşım Teknolojileri alanında kullanılacak cihaz ve sistemleri, InnoTrans Berlin 2016 Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.


Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Almanya'nın başkenti Berlin’de düzenlenen fuara katılan ASELSAN, çekiş sistemleri, tren kontrol ve yönetim sistemleri ve tesis güvenlik sistemlerini sergiledi. 


ASELSAN’ın metro, tramvay, yüksek hızlı tren, bölgesel tren ve lokomotif gibi raylı ulaşım araçları kritik elektrik-elektronik bileşenleri, enerji depolama sistemleri ile demiryolu sinyalizasyon ve kontrol sistemleri, alanında ileri ve özgün teknolojiye sahip ürünlerin uluslararası pazarda ilk defa görücüye çıktığı InnoTrans Fuarı'nda yoğun ilgi gördü. 


Askeri alanda kazandığı teknolojileri Türkiye’nin ihtiyacı olan diğer sektörler için de kullanan ASELSAN, Ankara metrosu için modernizasyon çalışmaları yapıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürütülen proje kapsamında, üçlü metro seti üzerine ASELSAN...