03 / 05 / 2024

Aselsan Elektronik nerede

Aselsan Elektronik nerede

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. organizasyon değişikliğini yayınladı.

ASELSAN ile TUSAŞ'dan Radar ve Elektronik Harp Sözleşmesi imzalandı! Proje Hava SOJ ile alakalı olacak!

ASELSAN-TUSAŞ ortaklığı ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında bir iş anlaşması gerçekleşti. Anlaşmanın içeriği Radar ve Elektronik Harp Sistemleri tedariki, aviyonik yazılım geliştirilmesi ve entegrasyonuna yönelik olarak tasarlandı.

Nurşen Sarı Kimdir? 

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Sarı Kimdir? Nurşen Sarı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurşen Sarı hakkında merak edilenler..

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch, dünya çapında bilinen bir ev aletleri ve elektronik ekipman üreticisidir. Bosch bulaşık makinesi, yüksek kaliteli bir bulaşık yıkama deneyimi sunan üstün özellikleri ile öne çıkmaktadır. Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

ASELSAN’dan KPSS şartsız personel alımı! Tecrübeli/tecrübesiz çok sayıda personel alınacak!

ASELSAN bünyesinde istihdam etmek üzere altı branşta personel alımı yapacağını duyurdu. Askeri Elektronik Sanayi (ASELSAN) bünyesinde istihdam edilmek isteyenler için kapı aralandı. Aralarında yazılım, ısıl tasarım, proje mühendisi gibi branşların da bulunduğu iş ilanında KPSS şartı aranmıyor.

Ankara Akyurt'taki Aselsan fabrikası 15 milyon TL'ye satılıyor!

Aselsan Elektronik Sanayi, Ankara Akyurt, Kızılhisar İmar Mahallesi'ndeki idari bina, fabrika ve arsasını satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon TL olarak belirlendi.

Aselsan'dan 15 milyon dolarlık satış!

Aselsan, 23 Ekim'de toplam bedeli 14 milyon 536 bin 600 dolar olan Elektronik Harp Sistemleri satış sözleşmesini imzaladı.

Aselsan Makedonya'da şube açtı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Makedonya'da şube açtı.

Aselsan kurumsal yönetim derecelendirme notunu yayınladı!

Aselsan kurumsal yönetim derecelendirme notunu yayınladı. Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıkalamaya göre Aselsan kurumsal yönetim derecelendirme notunu yayınladı.

Aselsan Koridor 10 otoyolunun gişelerini yenileyecek!

Makedonya 'daki " Koridor 10 " otoyolu üzerinde bulunan Romanovtse, Petrovets, Sopot, Otovitsa ve Gradsko gişeleri, ASELSAN tarafından yenilenerek, elektronik geçiş sistemine uygun hale getirilecek.

Aselsan Karayolları ile sözleşme imzaladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi otoyol ve boğaz köprüleri sözleşmesini imzaladı.

Aselsan otoyol ve boğaz köprüleri sözleşmesini imzaladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi otoyol ve boğaz köprüleri sözleşmesini imzaladı.

Aselsan, Kazakhstan Aselsan Engineering ile 2.9 milyon dolarlık sözleşme imzaladı!

Aselsan Elektronik, Kazakhstan Aselsan Engineering (KAE) ile elektro-optik cihazların satışına yönelik toplam bedeli 2.9 milyon dolar olan bir sözleşme imzaladı. Sözleşme kapsamında teslimatlar 2015 yılında gerçekleştirilecek.

Aselsan'dan 2.9 milyon dolarlık imza!

Aselsan Elektronik, Kazakhstan Aselsan Engineering (KAE) ile elektro-optik cihazların satışına yönelik toplam bedeli 2.9 milyon dolar olan bir sözleşme imzaladı. Sözleşme kapsamında teslimatlar 2015 yılında gerçekleştirilecek.

Aselsan Elektronik nerede Haberi

Aselsan Elektronik nerede

Aselsan Elektronik tarafından yapılan açıklama şöyle;


ASELSAN'ın küresel bir şirket olma vizyonu doğrultusunda organizasyonu ve yurtdışı örgütlenmesi yeniden yapılandırılmaktadır.

Yeniden yapılandırmanın ana hedefleri; şirketin elinde bulundurduğu kritik teknolojik yetenekleri güçlendirmek, hedeflediği yeni teknolojik yeteneklere ulaşabilmek, küresel düzeyde araştırma geliştirme kabiliyetini artırmak, insan kaynaklarını ve eğitimini geliştirmek, yurt içinde ve dışında yeni pazarlara ulaşarak şirketi büyütmektir.


Bu kapsamda Şirketimizin 26.06.2014 ve 24.07.2014 tarihli Yönetim Kurulu toplantılarında aşağıdaki kararlar alınmıştır:


1. Genel Müdürlüğün, stratejik seviyede planlama, izleme, değerlendirme fonksiyonlarını daha etkin yerine getirebilmesini sağlamak amacıyla beş tane Genel Müdür Yardımcılığı kurulmuş olup;

- Mali Yönetim Genel Müdür Yardımcılığı'na Levent AKKOYUNLU,

- Kurumsal Yönetim Genel Müdür Yardımcılığı'na Hezarfen ORUÇ,

- AR-GE ve Teknoloji Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı'na İsmet ATALAR,

- Strateji ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcılığı'na Özcan KAHRAMANGİL,

- İnsan...