20 / 05 / 2024

Aselsan Karayolları ile sözleşme mi imzaladı

Aselsan Karayolları ile sözleşme mi imzaladı

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi otoyol ve boğaz köprüleri sözleşmesini imzaladı.

Karayolları, Düzce ve Ankara'daki 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor! 

Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü, Düzce ve Ankara illerinde yer alan 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor. Peki Düzce ve Ankara'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Karayolları o ilde arazi satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Merkez'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ile ilgili detaylar...

ASELSAN'dan 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki yeni sözleşme!

ASELSAN ile Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) uçak modernizasyonu ile ilgili 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki sözleşme imzalandı.

ASELSAN ile TUSAŞ'dan Radar ve Elektronik Harp Sözleşmesi imzalandı! Proje Hava SOJ ile alakalı olacak!

ASELSAN-TUSAŞ ortaklığı ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında bir iş anlaşması gerçekleşti. Anlaşmanın içeriği Radar ve Elektronik Harp Sistemleri tedariki, aviyonik yazılım geliştirilmesi ve entegrasyonuna yönelik olarak tasarlandı.

Aselsan'dan 5.6 milyar TL'lik imza!

Ülkenin savunma sistemlerinin güncellenmesi, modernizasyonu ve özgün ürünlerin geliştirilmesi yoluyla çalışma yapan ASELSAN'dan BMC Otomotiv ile 5.6 milyar TL'lik imza attığını ilan etti.

TÜİK merakla beklenen verileri açıkladı! Mart ayında en çok onun fiyatı yükseldi! 

TÜİK Mart ayı enflasyonu ile alakalı verileri paylaştı. Açıklanan bilgiler bağlamında en çok ücret yükselişinin %19,90 seviyesi ile dana etinde olduğu kayıtlara geçti. En çok gerileme Karayolları ile şehirlerarası yolculuk taşımacılığında gerçekleşirken rakamlar %6,25 oranında gerileme oldu.

Karayolları Genel müdürlüğü duyurdu! 102 memur alınacak! KPSS'den 70 puan alanlar hemen başvurun

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) KPSS 70 puan ile belirtilen kadrolara toplamda 102 memur alımı yapacağını açıkladı. Karayolları Genel Müdürlüğü başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir?

OGS depozito ücreti nereden ve nasıl alınacak? Karayolları Genel Müdürlüğü duyurdu

Karayolları Genel Müdürlüğü, OGS’den HGS’ye geçişlerde verilmesi gerekilen depozito ücretiyle ilgili açıklama yaptı. 1,2 milyon araç sahibini ilgilendiren ve 13 ile 40 dolar karşılığı temin edilen OGS depozito iadeleri, cihazların alındığı banka üzerinden yapılacak.

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi,Karayolları Mahallesi,648.Sokak ve 649.Sokak ile Galeri Caddesi,558.Sokak ve560/1.Sokak ile Abdi İpekçi Cad.Arasında Kalan 69,37 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti! 

Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın ilgi ile takip ettiği 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı’na 150 firma katılım gösterdi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği fuar büyük ilgi ile karşılandı…

Karayolları Genel Müdürlüğünün Mülkiyetindeki Taşınmazların İdaresine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Karayolları Genel Müdürlüğünün Mülkiyetindeki Taşınmazlar ile Kullanımındaki Alanların İdaresine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü; Düzce İli, Merkez İlçesi, Cedidiye Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 50 bin 987 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Aselsan Karayolları ile sözleşme mi imzaladı Haberi

Aselsan Karayolları ile sözleşme mi imzaladı


Aselsan, Karayolları Genel Müdürlüğü ile 18 milyon lira tutarında sözleşme imzaladı. Aselsan tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre, otoyol ve Boğaz köprülerindeki otomatik geçis sistemleri hakkındaki sözleşme 2014-2017 yıllarını...