23 / 07 / 2024

aselsan karayolları

aselsan karayolları

Aselsan, Makedonya'nın Sırbistan sınırından Yunanistan sınırına kadar uzanan ve Koridor-10 olarak adlandırılan yaklaşık 200 kilometrelik ücretli otoyolunun üzerinde ücret toplama sahası ve sistem kontrol merkezi inşa edilecek...

TOKİ Gaziosmanpaşa Karayolları arsa ihalesi 29 Haziran'da!

TOKİ Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 6619 Ada 8 Parsel ve 10086 Ada 1 Parselde Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 29 Haziran'da. İhaleye konu olan iki arsanın toplam büyüklüğü 26 bin 622 metrekare.

Maltepe halkı Küçükyalı Karayolları arazisi için dava açacak!

Maltepe halkı, Küçükyalı Karayolları arazisinin ticari konut alanı haline getirilerek ihale edilmesine tepki göstererek ihalenin iptali için dava açma hazırlığında olduklarını belirtti.

Küçükyalı Karayolları Arazisi ihalesi protesto edildi!

26 Mayıs günü ilk ihalesi gerçekleştirilen Karayolları Arazisi'nin ihalesini en yüksek teklifi veren Tahincioğlu Gayrimenkul kazandı. İhale Maltepeliler tarafından protesto edildi.

Fuzul Yapı'dan Küçükyalı Karayolları arazisinin ihalesine teklif!

Fuzul Yapı, İstanbul’a yatırım yapmaya devam ediyor. Fuzul Yapı, İstanbul Küçükyalı'da Karayolları'na ait arazinin ihalesine de teklif verdi. Firma, Avrupa Yakası’ndan sonra Anadolu Yakası’ndaki yatırımlara da göz kırpıyor.

Küçükyalı Karayolları arazisi ihalesinin 2. oturumu 7 Haziran'da!

Küçükyalı Karayolları arazisi ihalesinin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren ikinci oturumu 7 Haziran Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleştirildi!

Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, üç gün boyunca mega projelerde tercih edilen son teknolojilere ev sahipliği yaptı. Fuarda, mega projelerdeki güvenlik risklerine karşı yerli teknolojilerle üretilen akıllı çözüm sistemleri tanıtıldı

Gaziosmanpaşa'ya Karayolları Parkı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçeye yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Karayolları Mahallesi’nde yapılacak toplamda 13 bin metrekarelik park alanı bu özelliğiyle ilçenin en büyük parklarından biri olacak.

Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda mega projeler tanıtıldı!

İstanbul'daki mega projeler 26 Mayıs 2016'da gerçekleşen "Road Tunnel- Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı" etkinliğinde tanıtıldı.

Küçükyalı Karayolları arazisi şehir parkına dönüştürülmeli!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Küçükyalı’daki karayolları arazisinin önemli bir bölümünün şehir parkına dönüştürülmesini istediklerini, ancak TOKİ'nin daha önce olur vermesine rağmen kararından caydığını söyledi.

Ali Kılıç Küçükyalı’daki karayolları arazisine sahip çıktı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Küçükyalı’daki karayolları arazisinin önemli bir bölümünün şehir parkına dönüştürülmesi noktasında vatandaşlara destek vererek, gerekli girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Küçükyalı Karayolları arazisi için itiraz!

Fatih Kıyman Maltepe Forumu ve bileşenleri, Maltepe Çınarlı mahallesinde bulunan ve 26 Mayıs'ta ihaleye çıkacak Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü arazisi için itiraz dilekçesi vermek için harekete geçti.

Küçükyalı Karayolları arazisinin TOKİ'ye devredilmesine tepki!

İstanbul Maltepe'deki Küçükyalı Karayolları arazisinin özelleştirme kapsamında TOKİ'ye devredilmesine Maltepeliler tepki gösterdi. Maltepe Forumu, rant alanı olarak kullanılmasına karşı çıkarak park olması yönünde düzenleme yapılmasını talep etti.

Zorlu, Zincirlikuyu eski karayolları binasının yerine gökdelen mi yapacak?

Zorlu Holding, Zorlu Center’in önündeki eski karayolları binasının yerine ‘yeni bir gökdelen’ dikmek istiyor. Karayolları binasının arsasına New York’taki ikiz kulelerin yerine yapılan gökdeleni dikmeyi planlayan Zorlu, yeni bilirkişi raporunu bekliyor.

aselsan karayolları Haberi

aselsan karayolları

ASELSAN'dan yapılan açıklamaya göre, sözleşme kapsamında, 15,9 milyon avro tutarındaki sözleşmeyle Makedonya'nın Sırbistan sınırından Yunanistan sınırına kadar uzanan ve Koridor-10 olarak adlandırılan yaklaşık 200 kilometrelik ücretli otoyolunun üzerinde ücret toplama sahası ve sistem kontrol merkezi inşa edilecek.


Avrupa Kalkınma Bankası fonlarıyla finanse edilen projede ihale, uluslararası ihale formatıyla yapıldı. İki aşamalı ihalenin ilk aşamasında firmaların yeterlilikleri değerlendirildi. İlk aşamayı ASELSAN ile Avrupa'dan toplam 5 uluslararası firma geçti. Fiyat tekliflerinin yarıştığı ikinci aşamada ise kazanan ASELSAN oldu.


Sistemde, otomatik geçiş gişeleri ve kartlı geçiş gişeleri bulunacak. Sisteme abone olmak isteyen kullanıcılar ve abonelerin hesap işlemleri için gişe sahaları satış servisi veren kiosklarla donatılacak. Aboneler hesaplarına internet ödeme yöntemleri veya akıllı telefonlarıyla da ulaşabilecek.

ASELSAN'ın kartlı geçiş ve otomatik geçiş sistemleri, Türkiye'de Karayolları Genel...