28 / 08 / 2024

aselsan koridor 10 otoyolu

aselsan koridor 10 otoyolu

Makedonya 'daki " Koridor 10 " otoyolu üzerinde bulunan Romanovtse, Petrovets, Sopot, Otovitsa ve Gradsko gişeleri, ASELSAN tarafından yenilenerek, elektronik geçiş sistemine uygun hale getirilecek.

İsrail-Filistin gerginliği ASELSAN dahil birçok hisseyi resmen uçurdu!

İsrail-Filistin çatışması küresel çapta savunma hisselerinde yükselişe sebep oldu oldu. ABD'de Lockheed Martin hisseleri yüzde 8, L3Harris Technologies hisseleri yüzde 10 artarken, yurt içinde ASELSAN hisseleri de 7.23 değer kazandı.

TANAP'ta İnşaat Koridor Hattı tamamlandı!

Azerbaycan gazını Türkiye ve Avrupa’ya taşıyacak olan 10 milyar dolarlık TANAP projesinde, BOTAŞ TANAP Kamulaştırma Direktörlüğü’nün çalışması ile ‘İnşaat Koridor Hattı’ tamamlandı.

TANAP'ın İnşaat Koridor Hattı tamamlandı!

Azerbaycan gazını Türkiye ve Avrupa'ya taşıyacak olan 10 milyar dolarlık TANAP projesinde, BOTAŞ TANAP Kamulaştırma Direktörlüğü'nün çalışması ile 'İnşaat Koridor Hattı' tamamlandı..

Aselsan Koridor 10 otoyolunun gişelerini yenileyecek!

Makedonya 'daki " Koridor 10 " otoyolu üzerinde bulunan Romanovtse, Petrovets, Sopot, Otovitsa ve Gradsko gişeleri, ASELSAN tarafından yenilenerek, elektronik geçiş sistemine uygun hale getirilecek.

Aselsan Makedonya'nın otoyol geçiş sistemini yapacak!

ASELSAN'ın açıklamasına göre Makedonya'nın Sırbistan sınırından Yunanistan sınırına kadar uzanan ve Koridor-10 olarak adlandırılan yaklaşık 200 kilometrelik ücretli otoyolunun üzerinde ücret toplama sahası ve sistem kontrol merkezi inşa edilecek.

Aselsan Makedonya'nın otoyol geçiş sistemini yapacak!

Aselsan, Makedonya'nın Sırbistan sınırından Yunanistan sınırına kadar uzanan ve Koridor-10 olarak adlandırılan yaklaşık 200 kilometrelik ücretli otoyolunun üzerinde ücret toplama sahası ve sistem kontrol merkezi inşa edilecek...

ASELSAN yerli baz istasyonu üretti!

ASELSAN liderliğinde geliştirilen 4G baz istasyonları ile cep telefonlarında internet bağlantı hızı 10 katına çıkacak.4G/LTE baz istasyonu teknolojisinin ülke ekonomisine 5 milyar doların üzerinde katkı sağlaması bekleniyor.

Cepte internet keyfi ASELSAN ile hızlanacak!

Savunma Sanayii Müsteşarlığı ve ASELSAN arasında imzalanan Dördüncü Nesil Haberleşme Sistemi Geliştirme Projesi kapsamında ASELSAN liderliğinde geliştirilen 4G baz istasyonları ile cep telefonlarında internet bağlantı hızı 10 katına çıkacak.

ASELSAN Thales'e radar modülü üretecek!

ASELSAN, dünya savunma, uzay ve havacılık sanayi devlerinden Thales'e radar modülü üretecek.ASELSAN, yeni nesil radar ve elektronik harp sistemlerinin yapısında kullandığı mikrodalga modülleri 10 yılı aşkın süredir üretiyor.

Aselsan'ın Kazakistan fabrikası tamamlandı!

Aselsan ile Kazakistan Engineeringin ortaklaşa kurduğu ve Kazakistan Silahlı Kuvvetleri ile bölge ülkelerinin sınır güvenliği ekipmalarının üretileceği fabrika tamamlandı. Elektro optik fabrikasının açılışı, 10 Aralık'ta yapılacak....

Koridor Sur Yapı'da 1.342 TL taksitle! Yüzde 10 indirimle!

Sur Yapı Corridor Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 161 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 10 lansman indirimi devam ediyor...

Güneşli Koridor'da yüzde 10 indirimle! Son gün 9 Eylül!

Corridor Evleri kapsamında lansman öncesi yüzde 10 indirim 9 Eylül'e kadar geçerli sayılacak. Projede konutlar 2014'te teslim edilecek...

Boğaz'da son 10 yılda 37 yalı el değiştirdi!

Son 10 yıldaki batık banka olayları ve yaşanan krizler İstanbul'daki yalı sahipliklerinde önemli değişikliklere yol açtı

aselsan koridor 10 otoyolu Haberi

aselsan koridor 10 otoyolu


Makedonya'daki "Koridor 10" otoyolu üzerinde bulunan Romanovtse, Petrovets, Sopot, Otovitsa ve Gradsko gişeleri, ASELSAN tarafından yenilenerek, elektronik geçiş sistemine uygun hale getirilecek. 


Gişelerin yenileme ihalesini kazanan ASELSAN Başkan Yardımcısı Suat Bengür ile Makedonya Devlet Yolları Kurumu Müdürü Lyupço Georgievski arasında ilgili anlaşma imzalandı. 


İmza törenine katılan Makedonya Maliye Bakanı Zoran Stavreski, yaptığı açıklamada, Makedonya'da ticaret ürünlerinin yüzde 70'inin "Koridor 10" otoyolu üzerinden taşındığına dikkati çekerek, bu anlaşma ile hükümet olarak ulaştırma alanındaki projelere bir yenisini daha eklediklerini söyledi. 


Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Mile Yanakieski de yeni sistemle "insan" faktörünün gişelerden kaldırılacağını ancak çalışanların işten çıkartılmayacağını, gişelerin yanında kurulacak kart dolum merkezlerinde istihdam edileceğini ifade etti. 


ASELSAN Başkan Yardımcısı Suat Bengür ise Türkiye'de 15 yıldan fazla süredir kullanılan bu sistemin bir üst seviyesinin Makedonya'da...