16 / 05 / 2024

Asem Ve Mohamad Group nerede

Asem Ve Mohamad Group nerede

Asem Ve Mohamad Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mohamad Nour tarafından 1 milyon 200 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saeed Shaashaa ve Suhayla Aljoughl ortaklığında kuruldu.

İmran İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmran İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Folfol Kassoumeh tarafından kuruldu.

Cesur Ist Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Ist Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Haıdar ve Mohamad Altabbaa ortaklığında kuruldu.

Lazkanı İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lazkanı İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Lazkanı ve Muatasem Bıllah Raslan ortaklığında kuruldu.

Cedrus Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cedrus Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Abdülfettah Yılmaz ve Mohamad El Sabsabı ortaklığında kuruldu.

Venezia İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venezia İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Amanaalrushafı tarafından kuruldu.

Akl Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akl Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdel Kader Akl ve Mohamad Akel ortaklığında kuruldu.

Baraket İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baraket İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdulrahman Shabanı ve Mohamad Maher Shabanı ortaklığında kuruldu.

Al Hafez Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hafez Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mohamad Samer Hafez tarafından kuruldu.

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kuruldu!

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de Ali Abdulhussein, Mohamad Nashep ve Nour Alden Nashed ortaklığı  tarafından kuruldu.

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ayman Abdullah Alfırjanı ve Mohamad Alı Allawı ortaklığında kuruldu.

Bohlok Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bohlok Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mohamad Bohlok ve Muhammed Yasin Dervişoğlu ortaklığında kuruldu.

Donya Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Donya Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şİşli'de Hacı Ömer Kavak ve Mohamad Ardalanı ortaklığında kuruldu.

Asem Ve Mohamad Group nerede Haberi

Asem Ve Mohamad Group nerede

Asem Ve Mohamad Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mohamad Nour tarafından 1 milyon 200 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.


Asem Ve Mohamad Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1) Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, almak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...