19 / 05 / 2024

Aset Değerleme Mimarlık iletişim

Aset Değerleme Mimarlık iletişim

Aset Değerleme Mühendislik Mimarlık ve Organizasyon Limited Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Korhan Aksoy tarafından kuruldu.

Aset Değerleme Mühendislik Mimarlık ve Organizasyon Limited Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aset Değerleme Mühendislik Mimarlık ve Organizasyon Limited Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Korhan Aksoy tarafından kuruldu.

Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Değerleme Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Değerleme İş Sağ.Ve Güv.San.Ve Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat'ın merkezi Kadıköy'e taşındı. 

Tabanlıoğlu Mimarlık “ÖTE/DE/Kİ MİMARLIK” sergisiyle Akbank Sanat'ta!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Türkiye’de sanatın birçok farklı alanında uluslararası projelere yer veren AKBANK SANAT’la önemli bir projeye imza attı.

Deşa Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deşa Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erhan Şahin ve Emirhan Demir ortaklığında 100 bin TL sermaye ile dün kuruldu.

Tuna Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün Yüce Yılmaz ve Burak Baran imzasıyla kuruldu.

İş GYO, Kızılay merkez binasının değerleme raporunu yayınladı!

İş GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kızılay Mahallesi, 1163 ada, 4 Parsel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Cihan Alalmış tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Marka Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marka Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 360 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir’de kuruldu.

THBB Mimarlık Ödülleri için son başvuru 3 Ekim'de!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 4 yılda bir verilen THBB Mimarlık Ödülleri’ni bu yıl Arkitera Mimarlık Merkezi desteğiyle düzenliyor. THBB 2016 Mimarlık Ödülleri, geçmiş yıllardan farklı olarak 3 aşamalı bir değerlendirme süreci sonucunda sahibini bulacak.

Emlak Konut'un Küçükçekmece Halkalı'daki arsalarının değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli Küçükçekmece Halkalı'daki arsalara yönelik hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı.

Atalan Mimarlık Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalan Mimarlık Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Selen Atalan tarafından kuruldu.

Değişim Mimarlık kurum ve firmaları tercih ediyor!

İnşaat malzemeleri sektöründe uygulama faaliyetlerinin yanı sıra satış ve pazarlama hizmeti veren Değişim Mimarlık, kişiye özel projelerden çok kurum ve firmalarla çalışmayı tercih ediyor.

Şimal Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Şimal Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Alev İlk ve Hafız Yıldız Çakmak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Esenyurt, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Aset Değerleme Mimarlık iletişim Haberi

Aset Değerleme Mimarlık iletişim

Aset Değerleme Mühendislik Mimarlık ve Organizasyon Limited Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Korhan Aksoy tarafından kuruldu.

Aset Değerleme Mühendislik Mimarlık ve Organizasyon Limited Ticaret Limited Şirketi konusu:
AMAÇ VE KONU: Madde 3: Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır. 1-Yurt içinde ve yurt dışında yürürlükteki mevzuat hükümleri çerçevesinde sermaye piyasası haricinde resmi ve özel gerçek ve tüzel kuruluşlara ait gayrimenkullerin, gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belli bir tarihteki muhtemel değerinin bağımsız ve tarafsız olarak, bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği, piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde takdir edilmesi konusunda değerleme raporları hazırlamak. 2-Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde gayrimenkullerin ayrılmaz parçası niteliğindeki makine ve teçhizatların, istisnai olarak taşınmaz...