04 / 05 / 2024

Asfa Unlu Mamülleri ve İnşaat

Asfa Unlu Mamülleri ve İnşaat

Asfa Unlu Mamülleri ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Kalender tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Osmangazi Caddesi'nde kuruldu.

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Simide yüzde 50 zam geldi! Şaşırtan açıklama: Asgari ücrete zam gelince uygun gördük

Çanakkale'de unlu mamüllere zam yapıldı. Simit 9 liraya, kır pidesi 25 liraya yükseldi. Kol böreğinin kilosu ise 180 TL oldu. Çanakkale Kasaplar, Fırıncılar, Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Selahattin İş, "Asgari ücrete zam gelince, zamlar da kendini gösterdi” dedi. 

Market poşetlerinizi FİLE ile değiştirmeye hazır mısınız? 7 Eylül 2022 File fiyat listesi...

Yeni nesil mağazacılık sistemini mahallemize getiren File mağazaları, unlu mamüllerden manav reyonuna , kişisel bakım ürünlerinden kozmetiğe kadar her konuda size istediğiniz ürünü sunuyor. Sevdiğiniz birçok ürün ve markayı mağazalarında bulabilirsiniz. Işte 7 Eylül 2022 File fiyat listesi..

Şeker, çay, ayçiçek, ekmek derken bir ürüne daha zam geliyor! Görünce şaşırmayın

Şeker, çay, ayçiçek ve ekmek fiyatlarına gelen zamların ardından şimdi de unlu mamüllere zam gelmesi bekleniyor.

Reysaş GYO Kocaeli deposunun imalat ve montaj işleri için Yiğit Metal'le anlaştı!

Reysaş GYO tarafından Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel'de yer alan Çayırova 15 nolu deposunun alt katında yapılacak ofis imalat ve montaj işleri için, Yiğit Metal Mamülleri İnşaat Plastik Pazarlama San.Tic.Ltd.Şti. ile anlaştı.

Hurdem İnşaat Metal Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Hurdem İnşaat Metal Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Katal’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Ceylan tarafından kuruldu.

Sevi Metal Mamülleri İnşaat Hafriyat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevi Metal Mamülleri İnşaat Hafriyat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Dursun tarafından kuruldu.

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Hilal Akgün Tekstil İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Hilal Akgün Tekstil İnşaat Gıda ve Unlu Mamülleri Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Akgün tarafından kuruldu.

Bayramoğulları Gayrimenkul İnşaat Unlu Mamüller Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğulları Gayrimenkul İnşaat Unlu Mamüller Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Bayramoğlu tarafından kuruldu. 

Bodrum Point İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Point İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Yüzbaşıoğlu Otomotiv Mamülleri, Adem Ceylan Lojistik Kiralama Taahhüt, Evranos Yapı Sanayi Ticaret ve Serhatlı Triko Konfeksiyon Sanayi ortaklığında Çekmeköy’de 11 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Vakıf GYO davası 12 Nisan 2018'e ertelendi!

Vakıf GYO, İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/677 Esas sayılı şirket ile Marmara Metal Mamülleri A.Ş. arasında görülen dava hakkında açıklama yaptı. 

Vakıf GYO davasında 3. bilirkişi heyeti raporu mahkemeye sunuldu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Marmara Metal Mamülleri arasında görülen davaya ilişkin olarak üçüncü bilirkişi heyeti raporu mahkemeye sunuldu. 

Asfa Unlu Mamülleri ve İnşaat Haberi

Asfa Unlu Mamülleri ve İnşaat

Asfa Unlu Mamülleri ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Kalender tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Osmangazi Caddesi'nde kuruldu. 


Asfa Unlu Mamülleri ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...