01 / 05 / 2024

Şeker, çay, ayçiçek, ekmek derken bir ürüne daha zam geliyor! Görünce şaşırmayın

Şeker, çay, ayçiçek, ekmek derken bir ürüne daha zam geliyor! Görünce şaşırmayın

Şeker, çay, ayçiçek ve ekmek fiyatlarına gelen zamların ardından şimdi de unlu mamüllere zam gelmesi bekleniyor.



Türkiye'de gıdada enflasyon önü alınamaz şekilde devam ediyor. Vatandaşlar çok kısa bir süre içerisinde önce ayçiçek yağına, ardından şeker, ardından da çaya gelen zamlar nedeniyle büyük bir sıkıntının içerisine girdi. 

SON OLARAK EKMEĞE ZAM GELDİ 

Son olarak Türkiye genelinde ekmek fiyatları 4 TL'ye kadar yükseldi. İstanbul Ticaret Odası’na (İTO) bağlı fırınlarda 210 gram ekmeğin fiyatı 4 TL’ye yükseltildi. İstanbul’da İTO üyesi fırınların ekmek fiyat tarifelerinin belirlenmesi için odanın temmuz ayı meclis toplantısında oylama yapıldı.

Oylama sonucunda, İstanbul’da “1 kilogram ekmek fiyatı azami 19,05 TL’yi geçmemek kaydıyla 210 gram ekmek için 4 TL olacak" şeklinde hazırlanan Azami Ekmek Fiyat Tarifesi kabul edildi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön