03 / 05 / 2024

asfalt serimi

asfalt serimi

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bu sene hedeflediği 250 bin ton asfalt, 250 bin metre kare kilit taşı döşeme çalışmalarına başladı.

İBB, 39 ilçede 1,7 milyon ton asfalt serimi yaptı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 39 ilçe genelinde 1,7 milyon ton asfalt serimi yaptı. Yol Bakım Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda trafiğin aksamaması için ekipler gece Sabaha kadar ana arterlerde Formula pisti gibi asfalt çalışması yaptı

Kocasinan Serçeönü baştan aşağı yenilendi!

Kocasinan Belediyesi, Serçeönü Mahallesi’ni de baştan aşağı yeniledi. Kocasinan Belediyesi, Serçeönü Mahallesi’nde 7 bin 600 metrekare yürüyüş yolu, 4 bin 750 metrekare alanda 500 araçlık otopark ve 3 bin 400 ton asfalt serimi gerçekleştirerek vatandaşın hizmetine sundu.

Akdeniz Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mersin’de tarımsal üretimin yoğun olduğu bölgelerde son 2 ay içerisinde 20 mahallede toplam 50 kilometre uzunluğunda yeni yol açarken, yaklaşık 30 ton da asfalt serimi gerçekleştirdi.

Erzurum Yıldızkent'e 4 bin 418 ton asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, Palandöken ilçesi Yıldızkent mevkiinde bulunan Kosova Caddesi’ndeki 23 bin metrekare alana 4 bin 418 ton sıcak asfalt serimi yaptı.

Gaziantep'in yolları asfaltlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin bozuk ve dar olan yollarda iyileştirme ile asfalt çalışmaları devam ediyor. Merkez ile taşra ilçelerinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, birçok köy yollarına sıcak asfalt serimi yapıyor.

Konya Ali Ulvi Kurucu Caddesi yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Caddesi’ni Mevlana Kültür Merkezi’ne bağlayan Ali Ulvi Kurucu Caddesi’nde asfalt çalışması yapıyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı caddede geceleri son kat asfalt serimi yapılırken; trafik gündüzleri kontrollü olarak sağlanıyor.

Erzurum Aziziye'nin yolları asfaltlandı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Aziziye ilçesi Canören Grup Yolu’na bitümlü sıcak karışım asfalt serimi yapıldı.

Meram Belediyesi 2014'ten beri asfalt rekorunu yeniliyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde asfalt serimi, parke-bordür ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Harmancık ve Çarıklar Mahalleleri’nde sıcak asfalt serimi çalışmalarına devam ediyor.

Erzurum Büyükşehir'den 36 bin asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerine 2 ayda 36 bin 527 ton asfalt serimi yaptı.

Ankara Turan Güneş Bulvarı'nda çalışmalar sürüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Turan Güneş Bulvarı yol genişletme çalışmalarını hızla sürdürürken, Kepekli Kavşağı-Doğukent Caddesi sapağı gidiş yönü genişletilerek asfalt serimi yapıldı.

Turan Güneş Bulvarı'nde 3. etap çalışmaları başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Turan Güneş Bulvarı’nda yol genişletme çalışmalarını gece-gündüz hızla sürdürürken, genişletilen ilk etapta asfalt serimi başladı.

Şanlıurfa Suruç'ta ilk asfalt serimi başladı!

Yaz döneminde asfaltlama çalışmalarını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu hafta sonu ise Suruç için mesaideydi. İlçede yapılması planlanan prestij caddesi kapsamında altyapısı yenilenen güzergahlarda asfalt serimi başladı.

Konya Meram'da asfalt çalışmaları yapılıyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde asfalt serimi, parke-bordür ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Saadet Mahallesi Araböldüren Caddesi’nde sıcak asfalt serimi çalışmaları tamamlandı.

Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri onarılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri’nde asfalt yenileme ve onarım çalışması ve sessiz asfalt serimi yapacak.

asfalt serimi Haberi

asfalt serimi

250 BİN METREKARE KİLİT TAŞI

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kentin üst ve alt yapısında meydana gelen tahribatları tamamen ortadan kaldırmak amacıyla başlatmış olduğu 250 bin ton asfalt 250 bin metre kare kilit taşı döşeme çalışmalarına başladı. Gültepe Mahallesi Aşık Veysel Caddesinde başlayan çalışmalar önümüzdeki günlerde kentin tamamına yayılarak hızla devam edecek. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Gültepe Mahallesi Yeniçağ Caddesi ve Aşık Veysel Caddesinde asfalt serim çalışmalarını sürdürürken aynı zamanda Seyitler Mahallesi ve Hürriyet Mahallesinin arasındaki Mobil Caddesinde ve Komando Caddesinde ise asfalt söküm çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşlerine bağlı yama ekibi ise eş zamanlı olarak Fatih mahallesinde çalışmalarına devam ediyor.



Batman...