09 / 05 / 2024

asfalt yama yapım ihalesi

asfalt yama yapım ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Gebze, Darıca, Çayırova ve de Dilovası ilçelerinde asfalt yama yapılması ihalesi yapıldı. Söz konusu ihaleye 6 firma katıldı.

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Yılmaz tarafından kuruldu.

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ayna ve Ferit Ayna tarafından kuruldu. 

ÜSY Lojistik İnşaat Hafriyat Asfalt Yol Yapımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÜSY Lojistik İnşaat Hafriyat Asfalt Yol Yapımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yıldırım tarafından kuruldu.

Yamaç Yapı'dan 2 yeni dönüşüm projesi geliyor!

Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, Kağıthane'de iki yeni kentsel dönüşüm projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Elit Asfalt Yol Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Elit Asfalt Yol Yapı Anonim Şirketi 2 Kasım 2017'de 50 bin TL sermaye ile Ali Can Barak tarafından kuruldu.

Çevrem Asfalt Hafriyat Ve Yol Yapım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çevrem Asfalt Hafriyat Ve Yol Yapım Ticaret Limited Şirketi Serkan Baykal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yamaç Yapı İstova Kağıthane fiyat 2017!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen İstova Kağıthane projesi Yamaç Yapı imzası taşıyor. Proje 500 adet konut ve 100 adet ticari birimden oluşuyor. İşte Yamaç Yapı İstova Kağıthane fiyat 2017...

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi kuruldu!

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi bugün Funda Bilgi tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de kuruldu.

Batman'da yol yapım ve kaldırım çalışmaları başlatıldı!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesi ekipleri, kent genelinde asfalt, yol yapım, yol açma, kilitli parke taşı, orta refüj ve kaldırım yenileme çalışması başlattı.

asfalt yama yapım ihalesi Haberi

asfalt yama yapım ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde asfalt yama yapılması ihalesi yapıldı. İhaleye 6 firma katıldı.


10 BİN TON ASFALT


10 bin ton asfalt yama yapılması ve 1500 ton plent-miks temel yapılması için yapılan ihalede yüklenici firmadan yer teslimi yapılmasının ardından 270 günde işi tamamlaması isteniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda gerçekleştirilen ihaleye katılan firma ve teklifleri ise söyle;


FİRMA

TEKLİFİ


Semak İnşaat

1 milyon 487 bin 800 TL


Çözüm Yapı İnşaat

1 milyon 237 bin 500 TL


Yener Asfalt yol yapım

1 milyon 195 bin 600 TL


Simge Mat Madencilik

1 milyon 142 bin TL


Kibsaş Karadeniz İnşaat

1 milyon 75 bin 900 TL


Ayhanlar Yol Asfalt

1 milyon 40 bin TL

Kocaeli Büyükşehir...