19 / 05 / 2024

Asfalt Yapım Şube Müdürlüğü

Asfalt Yapım Şube Müdürlüğü

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, son yasa ile kendisine bağlanan 13 yeni ilçe ile merkezdeki 4 ilçenin kırsal alanındaki 3185 kilometrelik yolda sathi kaplama, bakım onarım, yama, reglaj, temel alt malzeme ile yol yapımı gibi çalışmalar yaptı....

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Depremde ruhsatlı binalardaki yıkım yapım ve denetim hatalarını işaret ediyor! 

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Aksungur, imarlı bölgelerdeki ruhsatlı binalarda meydana gelen yıkımların, yapım ve ruhsatlandırma aşamalarında hataları işaret ettiğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Yılmaz tarafından kuruldu.

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ayna ve Ferit Ayna tarafından kuruldu. 

ÜSY Lojistik İnşaat Hafriyat Asfalt Yol Yapımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÜSY Lojistik İnşaat Hafriyat Asfalt Yol Yapımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yıldırım tarafından kuruldu.

Çevrem Asfalt Hafriyat Ve Yol Yapım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çevrem Asfalt Hafriyat Ve Yol Yapım Ticaret Limited Şirketi Serkan Baykal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erzurum Yıldızkent'e 4 bin 418 ton asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, Palandöken ilçesi Yıldızkent mevkiinde bulunan Kosova Caddesi’ndeki 23 bin metrekare alana 4 bin 418 ton sıcak asfalt serimi yaptı.

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi kuruldu!

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi bugün Funda Bilgi tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de kuruldu.

Erzurum Büyükşehir'den kırsaldaki yollara asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Aşkale İlçesi Yeniköy Grup yolunun 32 kilometrelik kısmında sıcak asfalt yapımı tamamlandı.

Batman'da yol yapım ve kaldırım çalışmaları başlatıldı!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesi ekipleri, kent genelinde asfalt, yol yapım, yol açma, kilitli parke taşı, orta refüj ve kaldırım yenileme çalışması başlattı.

Asfalt Yapım Şube Müdürlüğü Haberi

Asfalt Yapım Şube Müdürlüğü

Büyükşehir Belediyesi, son yasa ile hizmet sınırı mevcut dört ilçeden 17 ilçeye çıkması üzerine altyapı hizmeti veren birimlerini de buna göre yeniden oluşturdu. Bu kapsamda Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nı kuran Büyükşehir Belediyesi, bu daire başkanlığı bünyesinde Yol Yapım Kontrol Şube Müdürlüğü, Kırsal Mahalleler Şube Müdürlüğü, Asfalt Yapım Şube Müdürlüğü, Makine İkmal Şube Müdürlüğü ve AYKOME Şube Müdürlüğü’nü oluşturdu.


Kırsal Mahalle Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelindeki kırsal alandaki 1440 kilometrelik yolun reglaj çalışmasını yaptı. Ekipler 150 kilometre stabilize yol yaparken, 848 kilometrelik yola bakım ve onarım gerçekleştirdi. 30 kilometrelik yeni yol açan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 473 kilometrelik yolun asfalt yama çalışmalarını yaptı.


Büyükşehir Belediyesi, ayrıca 2014 yılında 20 bin 232 ton asfalt ile 23 bin 156 ton...