05 / 05 / 2024

Asgüçlü Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Mühendislik

Asgüçlü Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Mühendislik

Asgüçlü Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Güçlü tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Baybars İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baybars İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bölük tarafından kuruldu.

Binbey Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binbey Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet İl tarafından kuruldu.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Yapımet Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapımet Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gül ve Ahmet Hacıoğulları ortaklığında kuruldu.

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Bayramoğlu  ve Fazıl Ali Moralı tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Mesc İnşaatçılık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesc İnşaatçılık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ceylancı ve Erkan Ceylancı ortaklığında kuruldu.

Diada Yapı Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Diada Yapı Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Gül tarafından kuruldu.

Promax Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promax Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kalkacan tarafından kuruldu...

Rims Grup Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rims Grup Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sarı, Muhsin Kılıç, Remazan Kılıç ve Selim Selamet ortaklığında kuruldu. 

Kandahar Sf Yapı Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kandahar Sf Yapı Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Aladağ tarafından kuruldu.

Nova 34 Yapı Taahhüt İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova 34 Yapı Taahhüt İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Demir ve Nurullah  Bıyık ortaklığında kuruldu. 

Kortek Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kortek Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Barbaros Aksöz tarafından kuruldu. 

Asgüçlü Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Mühendislik Haberi

Asgüçlü Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Mühendislik

Asgüçlü Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Güçlü tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Asgüçlü Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Yurt içinde ve yurt dışındaki her türlü özel kuruluşlar ile belediyeler resmi kurum ve kuruluşlara ait yap sat emanet usulü ve yap işlet devret şeklinde inşaat ve taahhüt alanında betonarme kargır prefabrik hafriyat ve dekupaj işleri ,konutlar iş yerleri,hastane,cami,fabrika,atölye binaları her türlü spor tesisleri,yollar köprüler,tüneller,alt yapı ve tadilat ile nakliye işleri sulama kanalizasyonları park yol bahçe ve çevre düzenlemeleri her türlü binanın izolasyon tecrit ve yalıtım işleri sayılan işler için gerekli olan kalorifer su doğal gaz ve elektrik tesisatların yapımı montajı fabrika ve tesislerin...