05 / 05 / 2024

Ashabil Küçükönder

Ashabil Küçükönder

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının emlakçıların denetimi noktasında yeni bir yasa hazırlayacağını söyleyen Kahramanmaraşlı gayrimenkul uzmanı Ashabil Küçükönder, "Emlakta denetim sağlanmak zorunda." dedi.

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Sadıç tarafından kuruldu.

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Önder tarafından kuruldu.

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Köroğlu tarafından kuruldu.

Baraka Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Baraka Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir’de İrfan Kızıltepe ve Önder Kızıltepe ortaklığında kuruldu.

Fi Tower Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fi Tower Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Çekmeköy'de Feyza Önder tarafından kuruldu. 

Mf Kentsel Dönüşüm Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mf Kentsel Dönüşüm Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Sancaktepe'de Fatih Arslan ve Mustafa Önder Sağlam ortaklığında kuruldu.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Dolu Kare Tasarım Ve İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Kare Tasarım Ve İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Ataş tarafından kuruldu.

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

D3 Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

D3 Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedel iile Abdullah Karakimseli ve Burak Ünder ortaklığında kuruldu.

Eryu Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryu Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli  ile  Yusuf Önder tarafından kuruldu.

Ashabil Küçükönder Haberi

Ashabil Küçükönder

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının emlakçıların denetimi noktasında yeni bir yasa hazırlayacağını söyleyen Kahramanmaraşlı gayrimenkul uzmanı Ashabil Küçükönder, “Emlakta denetim sağlanmak zorunda.” dedi.


Emlak piyasalarına ilişkin gazetemize açıklamalarda bulunan Küçükönder, Kahramanmaraş genelinde bulunan emlakçıların hemen hemen yarısının oda ve dernek kaydının olduğunu söyledi. Emlakçıların denetimsiz olarak çalıştığına vurguda bulunan Küçükönder, “Resmi olarak çalışmayan emlakçılar, sektörde büyük sorunlara neden oluyor.


Sektöre ilişkin kanunlarda boşluk bulunması ve denetim eksikliğinin cezasını emlak işiyle bilinçli bir şekilde ilgilenen vatandaş çekiyor. Emlak sektöründe bilinçli emlakçıların faaliyet göstermesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu noktada Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin geçtiğimiz günlerde bir açıklaması oldu. Emlakçıların denetimi noktasında bir çalışma içerisinde oldukları yönünde görüş beyanı oldu. Bu kanun ile birlikte herkes emlakçılık yapamayacak. Sertifikası olmayan, oda kaydı olmayan bilinçsiz kişiler...