14 / 05 / 2024

Asia Gayrimenkul

Asia Gayrimenkul

Asia Gayrimenkul Limited Şirketi, Ramzi Al Hajali tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mayıs'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, İDTM Blok'ta kuruldu.

Asia Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asia Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 350 bin TL sermaye ile Mahmoud m. A. Alnourı tarafından kuruldu.

Shamsan Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shamsan Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Asia Alameen A. Omran tarafından kuruldu.

Asia Group Gayrimenkul Gıda Turizm Hizmetleri Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Asia Group Gayrimenkul Gıda Turizm Hizmetleri Otomotiv Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fateme Otadi ve Mohammadhossein Ghahari tarafından kuruldu.

Farilya Asia'ya Ortadoğulu yatırımcı ilgisi!

Ufuk İstanbul Mesken tarafından Pendik‘in hızla değerlenen Kaynarca bölgesinde geliştirilen Farilya Asia Projesi, 1.Türk–Arap Gayrimenkul ve Proje Fuarı'nda Ortadoğulu yatırımcılardan ilgi gördü.

Asia Emlak Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asia Emlak Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi julide Müşerref Çelebi, Asiye Özgür, Mehmet Tayfur Altıok ve Bahriye Çelebi ortaklığında 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Viaport Asia C blok için yapı izin belgesi bekleniyor!

VİA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Viaport Asia'da mevcut yapılara ilave olarak inşa edilen C Blok'un inşaatı için yapı kullanım izni, başvurusunda bulunmuştu ve bu süreç devam ediyor.

Via GYO Viaport Asia'da C Blok inşaatı tamamlandı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Viaport Asia, Viaport Marina ve Viasea Akvaryum projeleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Asia Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Asia Gayrimenkul Limited Şirketi, Ramzi Al Hajali tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mayıs'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, İDTM Blok'ta kuruldu.

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Asia Gayrimenkul Haberi

Asia Gayrimenkul

Asia Gayrimenkul Limited Şirketi, Ramzi Al Hajali tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


Asia Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; 1.Yurtiçi ve yurtdışında her türlü gayrimenkul yatırım faaliyetlerinde bulunmak. 2.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri , spor kompleksleri, mesken , ev , apartman, işyeri, arsa, arazi  gibi  gayrimenkulleri satın almak, kiralama, kiralaya verme , işletmek, devretmek satmak 3. Tüm bu gayrimenkullerin,  tapu daireleri nezdinde tashih, cins değişikliği, ifraz, tevhit, tadil, taksim, bağış, kamu lehine bedelli veya bedelsiz terk, temlik ihya, devir dava, ferağ, geçici tescil, izale-i şüyuu, teferruatın işlenmesi, teknik hataların düzeltilmesi, yola terk,...