03 / 05 / 2024

Aşıkoğlu inşaat projeleri

Aşıkoğlu inşaat projeleri

"Toprak kaybettirmez" felsefesiyle yola çıktıklarını belirten Aşıklar Grup AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşıkoğlu inşaat sektörü başta olmak üzere projeleri, kalite politikaları ve devam eden çalışmalarını anlattı.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe ihracat rekoru bekleniyor! TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi sektörü besleyecek!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu, inşaat malzemelerinde 2022 ihracatının 35 milyar dolara ulaşmasını öngördüklerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Kuzey Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Fehmi Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre, İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu oldu.

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Öz Aşıkoğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aşıkoğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hayrettin Gürkan tarafından kuruldu.

İrfan Aşıkoğlu'nun 'Toprak kaybettirmez' felsefesi!

"Toprak kaybettirmez" felsefesiyle yola çıktıklarını belirten Aşıklar Grup AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşıkoğlu inşaat sektörü başta olmak üzere projeleri, kalite politikaları ve devam eden çalışmalarını anlattı.

Ağaoğlu İnşaat'tan 3 milyar dolarlık 4 yeni proje geliyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2017 yılı içinde başlamayı planladığı 4 proje için 3 milyar dolarlık yatırım planlıyor. Projeler; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy'de hayat bulacak

Ağcaoğlu İnşaat kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

1989 yılında temeli atılan ve 1996 Ayılından itibaren kurumsal bir yapıda faaliyetlerini devam ettirmeye başlayan Ağcaoğlu İnşaat, İstanbul Anadolu yakasında birçok projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak hayata geçirdi.

Aşıkoğlu inşaat projeleri Haberi

Aşıkoğlu inşaat projeleri


SEKTÖRÜN köklü kuruluşlarından Aşıklar Grup AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşıkoğlu ile inşaat sektörü başta olmak üzere projeleri, kalite politikaları ve devam eden çalışmaları üzerine konuştuk. "Toprak kaybettirmez" felsefesiyle yola çıktıklarını ve bu anlayışa göre bir ticaret şekli geliştirdiklerini ifade eden Aşıkoğlu, yaptıkları çalışmalarla pek çok vatandaşın yüzünü güldürdüklerini söyledi. 


¦Aşıklar Grup, inşaat-emlak-yatırım-otomotiv-turizm gibi sektörlerde faaliyet gösteriyor. Ancak ana faaliyet alanı inşaat üzerine bildiğimiz kadarıyla. Öncelikle sizi ve Aşıklar Grup'u tanıyabilir miyiz? 


Tabi, 2009 yılında kurulan şirketimiz kurulduğu günden bu yana bahsettiğiniz sektörlerle ilgilenmiş ve faaliyet alanlarını genişletmiştir. Aşıklar Grup A.Ş. genç ve dinamik bir kadroya sahiptir. Gücünü ekibinden ve ekibinin çalışma azminden alır. Bizde herkes ev sahibidir. Şirket çalışanlarımız kendi işleri olarak benimserler yaptıkları işleri, o bakımdan bir aile şirketi...