19 / 05 / 2024

Asil Co Dış Ticaret adres

Asil Co Dış Ticaret adres

Asil Co Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrazak Araz tarafından kuruldu.

Asil Global Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asil Global Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yan Hou tarafından kuruldu.

Altın yeniden gaza bastı! Altın fiyatları resmen coştu! 1 gramınız bile varsa durmayın! 5 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları son dakika rakamlar milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlar dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri ve işsizlik verilerinden sonra yükselişe geçti. Altın fiyatları resmen coştu. İşte 5 Kasım 2022 altın fiyatları son dakika.

Türk kripto parası dünya piyasasına giriyor!

Tamamen yerli yazılımcılar tarafından üretilen Türk kripto para birimi ABG coin’in yüzde 60’ıDubai’nin kurucu ailelerinden El Maktum ailesinin sahibi olduğu Centurion & Co Dubai – UAE satıldı. Şirketi Türk coinin dünya piyasasına sunmaya hazırlanıyor.

Statico İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Statico İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da Enes Coşkun tarafından kuruldu.

Cdc Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cdc Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de Cihan Coşkun tarafından kuruldu.

'Coğrafya kaderdir' diyen Binali Yıldırım'dan yüksek enflasyon itirafı: Son yılların en yüksek düzeyinde

Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) göre yıllık yüzde 78,62, bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu'na (ENAGRUP) göre ise yıllık 175,55’e yükselen enflasyon için Binali Yıldırım'dan dikkat çeken bir itiraf geldi. Yıldırım, 'Coğrafya kaderdir' diye konuştuktan sonra enflasyonun son yılların en yüksek düz

Coın Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coın Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Seyed Vahıd Sadrossadat ve Seyedamın Sadrolsadat Dezfoulı ortaklığında kuruldu.

Ekrem İmamoğlu, Hisar Üstü Konağı'nı başkanlık köşküne dönüştürüyor iddiası!

İBB meclisinde AKP'li meclis üyesi Hüseyin Coşgun'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında şok bir iddia gündeme getirildi. Coşgun, İmamoğlu için Rumelihisarı'nda bulunan "Hisar Üstü Konağı"nın amacı dışında kullanılarak köşke çevrildiğini iddia etti.

Ms Greyy Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Greyy Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Coşkun ve Sinem Gazi tarafından kuruldu.

Previllage Red Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Previllage Red Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kâğıthane'de  100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Coşkun tarafından kuruldu.

New Co Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Co Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kaya ve Nilufer Kaya ortaklığında kuruldu.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Wplan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wplan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 75 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eşber Coşkun, Cihan Sinan Bostancı ve Fatih Serdar Gökbulak ortaklığında kuruldu.

Asil Co Dış Ticaret adres Haberi

Asil Co Dış Ticaret adres

Asil Co Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrazak Araz tarafından kuruldu.


Asil Co Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6- Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı...