19 / 05 / 2024

asım bayram a ne oldu

asım bayram a ne oldu

Antalya'nın Kepez ilçesindeki ormanlıkta, 9 parçaya bölünerek, toprağa gömülmüş erkek cesedi bulundu. Cansız bedenin, ocak ayından beri haber alınamayan, emlak zengini Asım Bayram'a ait olduğu tahmin ediliyor..

''Gümüşte daha yükseliş başlamadı'' diyen İslam Memiş asıl rakamı açıkladı! Yatırımcıların ayakları yerden kesilecek

Günüş fiyatları, bu seneye damga vurdu. Rekor yükselişler gösteren gümüş fiyatları yatırımcılarını heyecanladırmaya başladı. Asıl yükselişin bu olmadığını söyleyen İslam Memiş, gümüşün geleceği asıl rakamı açıkladı. Bu rakamı gören yatırımcıların ayakları yerden kesilecek. 

Emlak zengini Asım Bayram cinayetinde şok detaylar!

Antalya'da gayrimenkul zengini Asım Bayram'ın (82) öldürülüp parçalanan cansız bedeninin ormanlığa gömülmesiyle ilgili şok detaylar ortaya çıktı. 4 sanık hakkında hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

Emlak zengini Asım Bayram'ın katil zanlıları gözaltına alındı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan ormanlıkta bulunan erkek cesedinin emlak zengini Asım Bayram'a ait olduğu belirlendi. Asım Bayram'ın katil zanlıları olarak 4 kişi gözaltına alındı.

Emlak zengini Asım Bayram'ın cesedi bulundu mu?

Antalya'nın Kepez ilçesindeki ormanlıkta, 9 parçaya bölünerek, toprağa gömülmüş erkek cesedi bulundu. Cansız bedenin, ocak ayından beri haber alınamayan, emlak zengini Asım Bayram'a ait olduğu tahmin ediliyor..

Kayıp emlak zengini Asım Bayram, obrukta arandı!

Antalya'da geçen ay emlakçısıyla görüşmek üzere evden ayrılan emlak zengini Asım Bayram (82), son görüldüğü Kepez ilçesindeki su dolu obrukta arandı.

Bilecik Yaşayan Şehir Müzesi açıldı!

Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesinin açılışı gerçekleşti. Açılışa Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı da katıldı.

Asım Akansoy: İşçi güvenliği yoksa inşaatlar durdurulmalı!

İçişleri ve Çalışma Eski Bakanı CTP Milletvekili Asım Akansoy, “Bakan Saner’e göre denetim yapılırsa inşaatların tümü duracakmış. Eğer konu insan sağlığı ise, konu işçi güvenliği ise, konu insanların hayatı ise gerekirse tüm inşaatlar durdurulur” dedi.

Türk Kızılayı 3 müze açacak!

Türk Kızılayı, Çanakkale, Ankara ve İstanbul'da üç müze açacak. Çanakkale'de hayata geçecek müzenin açılış tarihi de anlamlı bir güne gelecek.

TESKİ'nin Araç Bakım ve Onarım tesisi açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresinin (TESKİ) yeni Araç Bakım ve Onarım tesisi açılışı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

SEKA Kâğıt Müzesi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin endüstriyel mirası korumak ve yaşatmak amacıyla oluşturduğu Türkiye'nin ilk, Dünya’nın en büyük kâğıt müzesi SEKA Kâğıt Müzesi açıldı.

Hendek Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Hendek Devlet Hastanesi birinci basamak yoğun bakım ve Palyatif Bakım Servisinin açılışı yapıldı. Açılış törenine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş da katıldı...

Akfen GYO hisse geri alım bildirimini açıkladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse geri alım bildirimini açıkladı.

Kira artış oranları 3 Kasım'da açıklanacak!

Kira artışı TÜİK tarafından açıklanan ÜFE (Üretici Fiyat Endeksi) ile yapılıyor. Bu oranlar her ay açıklanıyor. Kasım ayı kira artış oranları ise 3 Kasım'da açıklanacak..

asım bayram a ne oldu Haberi

asım bayram a ne oldu

Antalya'da yaşayan Asım Bayram'dan haber alamayan Almanya'daki oğlu, 22 Ocak'ta, İl Emniyet Müdürlüğü'nü telefonla arayarak, kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine inceleme başlatan polis, iddiaya göre, çok sayıda gayrimenkulü bulunan Bayram'ın emlakçısı ile görüşmek için 07 GN 817 plakalı otomobiliyle evden çıktığını tespit etti. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, Asım Bayram'ın, son olarak Kepez'e bağlı Varsak Mahallesi'ndeki ormanlıkta görüldüğü bilgisine ulaştı. Bunun üzerine 25 Şubat'ta, bölgede inceleme yapıldı.

EŞ ZAMANLI ARAMA

Alan çalışmasından sonuç alamayan ekipler, bölgedeki su dolu obrukta çalışma başlattı. Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıçlar tarafından yapılan aramada, suda tabanca bulunduğu sanıldı. Yapılan incelemede, tabancaya benzer aletin, çakmak olduğu belirlendi. Ekipler, buradaki incelemelerden sonuç alamadı.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Asım Bayram'ı bulmak için bugün Döşemealı ve...