06 / 05 / 2024

Kayıp emlak zengini Asım Bayram, obrukta arandı!

Kayıp emlak zengini Asım Bayram, obrukta arandı!

Antalya'da geçen ay emlakçısıyla görüşmek üzere evden ayrılan emlak zengini Asım Bayram (82), son görüldüğü Kepez ilçesindeki su dolu obrukta arandı.



Antalya geçtiğimiz ay emlakçısıyla evden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Asım Bayram (82), son görüldüğü Kepez ilçesinde bulunan su dolu obrukta arandı. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, alışmalardan sonuç alamayan ekipler, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Asım Bayram'dan haber alamayan Almanya'daki oğlu, 22 Ocak'ta Antalya Emniyet Müdürlüğü'nü arayıp kayıp başvurusu yaptı. İhbar üzerine inceleme yapan polis, iddiaya göre çok sayıda gayrimenkulü olan Asım Bayram'ın emlakçısı ile görüşmek için 07 GN 817 plakalı otomobiliyle evden çıktığını belirlendi. Güvenlik kamerası kayıtlarını detaylıca inceleyn ekipler, Asım Bayram'ın son olarak Kepez ilçesi Varsak Mahallesi'nde ormanlık alanda görüldüğünü tespit etti. Ekipler bölgede inceleme başlattı.

Alan çalışmasında sonuç alamayan ekipler kentteki su dolu obrukta sabah saatlerinde çalışmalara başladı. Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıçlar tarafından yapılan aramada suda tabanca bulundu. İncelemede, tabancanın çakmak olarak kullanılan replika olduğu öğrenildi. Ekipler yapılan incelemelerden bir sonuç alamadı.


Geri Dön