27 / 05 / 2024

Asım Bayram kimdir

Asım Bayram kimdir

Antalya'da geçen ay emlakçısıyla görüşmek üzere evden ayrılan emlak zengini Asım Bayram (82), son görüldüğü Kepez ilçesindeki su dolu obrukta arandı.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri ne iş yapıyor?

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri'in eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri kariyeri ve eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri'in kim olduğu ve Gülsüm Azeri'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Josephine M. Payne kimdir? Avrupa ve Kuzey Amerika’da hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor?

Josephine M. Payne, Ford Otosan’a ne zaman katıldı? Ford Otosan bünyesinde hangi alanda çalışıyor? İşte Josephine M. Payne ile ilgili merak edilen her şey...

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Ömer M. Koç kimdir? Kaç yaşında? 

Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Mehmet Ömer Koç kimdir? Ömer Koç kaç yaşında? Ömer Koç evli mi? İşte ayrıntılar...

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Dr. Cem M. Kozlu kimdir?

Başarılı bir iş yöneticisi ve akademisyen olan Dr. Cem M. Kozlu kimdir? Dr. Cem M. Kozlu daha önce hangi görevlerde yer almıştır? İşte ayrıntılar...

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Asım Bayram kimdir Haberi

Asım Bayram kimdir

Antalya geçtiğimiz ay emlakçısıyla evden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Asım Bayram (82), son görüldüğü Kepez ilçesinde bulunan su dolu obrukta arandı. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, alışmalardan sonuç alamayan ekipler, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Asım Bayram'dan haber alamayan Almanya'daki oğlu, 22 Ocak'ta Antalya Emniyet Müdürlüğü'nü arayıp kayıp başvurusu yaptı. İhbar üzerine inceleme yapan polis, iddiaya göre çok sayıda gayrimenkulü olan Asım Bayram'ın emlakçısı ile görüşmek için 07 GN 817 plakalı otomobiliyle evden çıktığını belirlendi. Güvenlik kamerası kayıtlarını detaylıca inceleyn ekipler, Asım Bayram'ın son olarak Kepez ilçesi Varsak Mahallesi'nde ormanlık alanda görüldüğünü tespit etti. Ekipler bölgede inceleme başlattı.

Alan çalışmasında sonuç alamayan ekipler kentteki su dolu obrukta sabah saatlerinde çalışmalara başladı. Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıçlar...