19 / 05 / 2024

asım bayram emlakçı murat

asım bayram emlakçı murat

Antalya'nın Kepez ilçesindeki ormanlıkta, 9 parçaya bölünerek, toprağa gömülmüş erkek cesedi bulundu. Cansız bedenin, ocak ayından beri haber alınamayan, emlak zengini Asım Bayram'a ait olduğu tahmin ediliyor..

Enflasyon emlak piyasasını nasıl etkiledi? Konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı mı? 

Konut fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı mı? İşte emlak piyasasındaki son durum...

2023 THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi yapıldı mı? Yenişehir Evleri asil ve yedek isim listesi açıklandı mı?

2023 THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi yapıldı mı? Yenişehir Evleri asil ve yedek isim listesi açıklandı mı? İşte Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri ile ilgili detaylar...

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

EYT'liler bayram ikramiyesi alacak mı? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Merakla beklenen EYT, sonunda şekillendi. EYT ile emekli olan vatandaşlar, EYT'liler bayram ikramiyesi alacak mı? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? sorularının cevabını araştırıyor. Bu soruların cevabını araştırdık. Peki  EYT'liler bayram ikramiyesi alacak mı? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Magnet Mıp Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magnet Mıp Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Buseyna Mugles tarafından kuruldu.

M Y M B Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y M B Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmoud Almolkı ve Yaser Albani ortaklığında kuruldu.

Hans Müller Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hans Müller Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Mustafa Kemal Şahin tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı mı? İşte Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım projesindeki son durum...

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

BİM bayram kataloğunda neler var? BİM bayram kataloğu yayınlandı mı?

BİM bayram kataloğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ekonomik fiyatlarla bayramınızı şenlendirecek BİM kataloğu büyük kolaylık sağlıyor. İşte BİM bayram kataloğu!

Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak açıklaması yapıldı mı, Bayram ne zaman başlıyor?

Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala milyonlarca insan bayram ziyareti ve tatil planı yapmaya başladı. Bayram tatilinin 9 gün olmasını bekleyenler 'Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak' açıklaması yapıldı mı sorusunu soruyor. İşte detaylar..

Emekli ikramiyesine zam yapılacak mı? Bayram ikramiyesi artacak mı? Emekliye bayram ikramiyesi ne kadar verilecek? 

Milyonlarca emeklinin merak ettiği emekli ikramiyelerinin Nisan ayının son haftasında yatması bekleniyor. Peki emekli ikramiyelerine zam yapılacak mı? Bayram ikramiyesi artacak mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdel Hay El Ayoubı ve Imad Eddın Alayoubı ortaklığında kuruldu.

asım bayram emlakçı murat Haberi

asım bayram emlakçı murat

Antalya'da yaşayan Asım Bayram'dan haber alamayan Almanya'daki oğlu, 22 Ocak'ta, İl Emniyet Müdürlüğü'nü telefonla arayarak, kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine inceleme başlatan polis, iddiaya göre, çok sayıda gayrimenkulü bulunan Bayram'ın emlakçısı ile görüşmek için 07 GN 817 plakalı otomobiliyle evden çıktığını tespit etti. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, Asım Bayram'ın, son olarak Kepez'e bağlı Varsak Mahallesi'ndeki ormanlıkta görüldüğü bilgisine ulaştı. Bunun üzerine 25 Şubat'ta, bölgede inceleme yapıldı.

EŞ ZAMANLI ARAMA

Alan çalışmasından sonuç alamayan ekipler, bölgedeki su dolu obrukta çalışma başlattı. Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıçlar tarafından yapılan aramada, suda tabanca bulunduğu sanıldı. Yapılan incelemede, tabancaya benzer aletin, çakmak olduğu belirlendi. Ekipler, buradaki incelemelerden sonuç alamadı.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Asım Bayram'ı bulmak için bugün Döşemealı ve...