03 / 05 / 2024

Asım Güzelbey avm

Asım Güzelbey avm

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, bir kentte alış veriş merkezleri açarken dengenin iyi kurulması gerektiğini söyledi, küçük esnafın mağdur edilmemesi gerektiğini de sözlerine ekledi

Migros'ta 4 kg çamaşır suyu 69,90 TL’ye, Çaykur 500 g siyah çay 68,90 TL’ye, domates salçası 830 g 37,90 TL’ye düştü!

Migros’ta bir hafta boyunca dev indirimler müşterileri bekleyecek. Bu doğrultuda, 4 kg çamaşır suyu 69,90 TL’ye, Çaykur 500 g siyah çay 68,90 TL’ye, acı ve tatlı biber salçası 550 g 71,90 TL’ye düştü. İşte 21 Kasım 2123 Migros fiyat listesi...

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

 Türk müteahhitleri iş başında! Ukrayna'nın yeniden inşasında görev almayı bekliyorlar!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren tarafından gelen açıklamada, Ukrayna'nın yeniden imar ve inşasında görev almaya hazır olduklarını dile getirdi.

Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı? Bugün AVM'ler kaçta açılacak 2022? Kurban Bayramı AVM çalışma saatleri 2022!

Kurban Bayramı'nın ilk gününde alışveriş yapmak ve AVM'ye gitmek isteyen vatandaşlar, AVM çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, bayramın ilk günü AVM'ler açıkmı? Bugün AVM'ler açık mı 2022? AVM'ler bayramda açık mı? Bayramdan sonra AVM'ler açık mı? İşte detaylar..

En iyi yatırım hangisi; altın mı, gümüş mü? Altın ve gümüşte yıl sonu için benzeri görülmemiş açıklama geldi

Altın ve gümüş piyasasında son günlerde hareketlilik yaşanıyor. 995 lira seviyesinde olan gram altın 1032 liraya yükselirken gümüş fiyatları da 12,64 lira oldu. Peki en iyi yatırım hangisi; altın mı, gümüş mü? Uzman isimden benzeri görülmemiş açıklama geldi...

Horızon Vılla Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Horızon Vılla Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

Moshta Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Moshta Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Amır Nezhad Mohammad ve Moslem Farzadmanesh ortaklığında kuruldu.

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Cafer Düzgünoğlu tarafından kuruldu.

İzd İnşaat Turizm Tarım Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzd İnşaat Turizm Tarım Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Doğan tarafından kuruldu.

Özbey34 Gayrimenkul İnşaat Tarım Gıda Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özbey34 Gayrimenkul İnşaat Tarım Gıda Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de Baran Botan Özbey tarafından kuruldu.

Al Bahrı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bahrı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulla Hussaın Abdulla Albahrı tarafından kuruldu.

Güvenler Danışmanlık İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenler Danışmanlık İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Güven tarafından kuruldu.

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Ellikçi Akıncıer tarafından kuruldu.

Asım Güzelbey avm Haberi

Asım Güzelbey avm


Asım Güzelbey, Forum Alışveriş Merkezi’nin Türkiye’deki 11’ci şubesinde düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, büyük alış veriş merkezlerinin kentin sosyal yapısının gelişmesine katkı sağlayacağını, ancak bunlar açılırken küçük esnafın da mağdur edilmemesini istedi.


Kentin merkezinde birçok büyük alış veriş merkezinin bulunduğunu belirten Güzelbey, kendilerinin Gaziler, Mütercim Asım, Şıhıcan Caddeleri’nde yaptıkları restorasyonlarla esnafı ayakta tuttuklarını kaydetti. Buraları adeta bir açık alış veriş alanları haline getirdiklerini dile getiren Güzelbey, “Biz isteyenin buraya isteyenin ise büyük alış veriş merkezlerine gitmesini arzuladık. İsteyenin ise gidip tarihi dokunun içinde yemeğini yemesini istiyoruz. Dolaysıyla Gaziantep’te her kesime hitap eden bir merkezin olmasına özen gösteriyoruz. Çevre illerden ve ilçelerden gelen vatandaşların ailesi ile birlikte alış veriş yapacağı ve vakit geçireceği mekanların oluşturmasını arzuladık. Herkes gelip müze gezmeyebilir. Herkes...