24 / 07 / 2024

Asır Harfiyat adres

Asır Harfiyat adres

Asır Harfiyat Otomotiv İnşaat Taşımacılık ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yamaç tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Emekliye emlak vergisi muafiyeti 12 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni Asır gazetesi yazarı Faruk Erdem bugünkü yazısında emlak vergisini kaleme aldı. Faruk Erdem yazısında emekliler başta olmak üzere bazı mükellefler vergi ödemediğini belirterek, önemli detaylara değindi. İşte Erdem'in o yazısı...

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Basema Al Asırı tarafından kuruldu.

İki yeni banka kuruluyor! Resmi Gazete’de yayımlandı! İsimleri belli oldu! Hemen bakın!

BDDK, iki yeni banka kurulmasına ve bir bankaya faaliyet izni verilmesine ilişkin onay verdi. Kurulacak bankalardan birinin ismi ‘Ziraat Dinamik Banka’ olurken, diğeri ise ‘Asır Yatırım Bankası A.Ş.’ oldu.

Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Şile'de yapıldı.

Çiftçiye mazot ve traktör desteği haberi! İş arayıp da bulamayana yatırım fırsatı

Türkiye'de yarım asır önce köyden kente başlayan insan göçü kentlerde nüfus yoğunluğunun artmasına neden olurken köylerde yaşayanların sayısı iyice azaldı. Binlerce dönüm tarım arazisi ise üretim için ekilip biçilmeyi bekliyor.

İnşaat sektöründen 2022 talepleri!

Yeni Asır Gazetesi köşe yazarı Gonca Elibol, bugünkü köşesinde inşaat sektörünün taleplerini kaleme aldı. İşte Gonca Elibol'un 'Lokomotif sektör inşaatta bazı talepler var' başlıklı yazısı...

Ev sahibi olacak vatandaşlara 31 bin TL yardım! 

Ev alacak vatandaşlara devlet tarafından 31 bin TL yardım yapılıyor. Yeni Asır köşe yazarı Faruk Erdem bugünkü köşesinde söz konusu yardımın detaylarını kaleme aldı. 

Kira zammında yasal sınır nedir? 

Yeni Asır yazarlarından Faruk Erdem bugünkü yazısında kira artışının yasal sınırlarını kaleme aldı. 

Adres değişikliği dilekçesi örneği!

Bilinen iş veya ikamet yeri adreslerini değiştiren mükelleflerin vergi dairesine dilekçe vermeleri gerekiyor. Peki adres değişikliği dilekçesi nasıl yazılır? İşte adres değişikliği dilekçesi örneği...

Çanakkale'deki iki asırlık cami restore edilecek!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Kumarlar köyünde yer alan ve yaklaşık 2 asır önce inşa edilen cami restore edilecek.

Kovid-19'la yatay mimariye ilgi arttı!

Depremler ve salgınla birlikte yatay mimarinin önemi ortaya çıkarken, konunun uzmanları, yatırımcıları yatay mimariye teşvik ediyor. İstanbul, İzmir ve Antalya’da yatay mimariye öncülük edenler ve konunun uzmanları Yeni Asır’a açıklamalarda bulundu.

Adres kodu öğrenme!

DASK, zorunlu deprem sigortasında Adres Kodu uygulamasını başlatıyor. Peki adres kodu nedir? Adres kodu nasıl sorgulanır? İşte adres kodu öğrenme!

Kanal İstanbul başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kanal İstanbul projesini de çok yakında başlatıyoruz. Yarım asır önce Boğaziçi Köprüsü İstanbul'un başına gelen en büyük felakettir diyenler şimdi aynı kampanyayı yürütüyor." dedi...

Asır Harfiyat adres Haberi

Asır Harfiyat adres

Asır Harfiyat Otomotiv İnşaat Taşımacılık ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yamaç tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi'nde kuruldu. 


Asır Harfiyat Otomotiv İnşaat Taşımacılık ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1- HARFİYAT1- Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. 2- Her nevi mesken ve işyerleri inşaa edip satmak.İnşaat yapmak için arsa vemalzeme temin etmek.Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için resmi ve özel...