19 / 05 / 2024

Asırlı Yapı nerede

Asırlı Yapı nerede

Asırlı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Tahsin Algan ve Bayram Gökçe ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Pendik, Doğu Mahallesi, Hat Boyu Caddesi'nde kuruldu.

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aktepe tarafından kuruldu.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 7 Eylül 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 6 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

As Özmen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Özmen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 11 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özmen tarafından kuruldu.

As Group Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

As Group Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 60 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Büyükak tarafından kuruldu.

As Hira Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

As Hira Yapı Denetim Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Bilğin tarafından kuruldu.

Çanakkale'deki iki asırlık cami restore edilecek!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Kumarlar köyünde yer alan ve yaklaşık 2 asır önce inşa edilen cami restore edilecek.

As Ber Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Ber Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Taze tarafından kuruldu.

İmar Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

İmar Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi  ile inşası biten yapılar üzerindeki inşaat ve tahribatların belediyelerce denetim yapılması planlanıyor. 

Bendevi Palandöken: Kiralar için 60 ay vadeli yapılandırma olmalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafa özel paket hazırlanması gerektiğini ve pakette vergi ve primler, ödenemeyen kiralar, elektrik, su, doğal gaz gibi borçlar için mutlaka 60 ay vadeli ve sadece anapara ödemesiyle sınırlı yapılandırma olması gerektiğini belirtti.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Teknoloji devleri asırlık şirketlerin yerlerini alıyor!

Asırlık şirketlerin yerini, 5-10 yıllık geçmişi olan teknoloji devleri alıyor. Ekonominin dumansız milyar dolarlık fabrikaları yükseliyor...

Asırlı Yapı nerede Haberi

Asırlı Yapı nerede

Asırlı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Tahsin Algan ve Bayram Gökçe ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Pendik, Doğu Mahallesi, Hat Boyu Caddesi'nde kuruldu. 


Asırlı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Bilumum inşaat malzemelerinin ticaretini yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 2. İşlevini kaybetmiş veya taşınması öngörülen konut,...