19 / 05 / 2024

Asırlı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Asırlı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Asırlı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Tahsin Algan ve Bayram Gökçe ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Pendik, Doğu Mahallesi, Hat Boyu Caddesi'nde kuruldu.

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aktepe tarafından kuruldu.

As Özmen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Özmen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 11 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özmen tarafından kuruldu.

Girift Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Girift Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Umut Şahin, Mustafa Asım Sarı ve Mustafa Yaşar ortaklığında kuruldu.

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Asım Ertürk tarafından kuruldu.

Marma Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marma Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Çelebi ve Yunus Nazırlı tarafından kuruldu.

As Ata Yapı Malzemeleri Turizm Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu! 

As Ata Yapı Malzemeleri Turizm Sanayi ve Limited Şirketi bugün Beykoz'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Toraman tarafından kuruldu. 

Asçelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asçelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Sabahattin Çelik tarafından kuruldu. 

As Güler Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Güler Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Seyfettin Güler tarafından 1 milyon 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

MVK Yapı Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

MVK Yapı Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Erdinç Mavuk, Nurettin Mavuk, Hacı Ertürk Mavuk Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Pendik'te açıldı.

BDL Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BDL Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Badeli, Adem Badeli, Mehmet Badeli, Mustafa Badeli ve Mehmet Ali Badeli Müdürlüğü'nde 10 milyon TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Eminönü'nde kuruldu.

Zara 34 Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zara 34 Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yücel Zara Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Acıbadem, Sarayardı Caddesi, Haydar Yücebaş Sokak'ta kuruldu.

Mas Alçı Dekorasyon ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Mas Alçı Dekorasyon ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi, Murat Hamdi Pamuk Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Silivri, E-5 Karayolu Üzeri Yeni Mahallesi'nde açıldı.

Asırlı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Asırlı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Asırlı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Tahsin Algan ve Bayram Gökçe ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Pendik, Doğu Mahallesi, Hat Boyu Caddesi'nde kuruldu. 


Asırlı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Bilumum inşaat malzemelerinin ticaretini yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 2. İşlevini kaybetmiş veya taşınması öngörülen konut,...