17 / 05 / 2024

Asırlık İnşaat Anonim Şirketi

Asırlık İnşaat Anonim Şirketi

Asırlık İnşaat Anonim Şirketi; Ufuk Özdemir Yönetim Kurulu Üyeliği' nde 500 bin TL sermaye ile 8 Haziran 2015' te Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi 'nde kuruldu.

Tk Confıdence Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tk Confıdence Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Timur tarafından kuruldu.

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gültekin ve Süleyman Özdemir ortaklığında kuruldu.

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Aydın ve Sefa Çapraz ortaklığında kuruldu.

Su Durusu Gayrimenkul Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Su Durusu Gayrimenkul Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 9 milyon 800 bin 930 TL sermaye bedeli ile Haluk Sert tarafından kuruldu.

Yapp Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yapp Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Öziskender tarafından kuruldu.

No1 Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

No1 Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 240 bin TL sermaye bedeli ile  Gonca Çetinkaya ve Melike  Ekşi tarafından kuruldu.

Haktaş Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Haktaş Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Yılmazkaya tarafından kuruldu.

Momart Yapı Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Momart Yapı Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Erin tarafından kuruldu.

Kalın Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalın Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Talha Kalın tarafından kuruldu.

Mekarch Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mekarch Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Enes Kartal ve İbrahim Doğan ortaklığında kuruldu.

T4 Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

T4 Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Türker tarafından kuruldu.

Sagu Bina Yapı Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sagu Bina Yapı Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Gürel tarafından kuruldu.

Döpa Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Döpa Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Öykü Arslan ve Damla Peker Arslan ortaklığında kuruldu.

Asırlık İnşaat Anonim Şirketi Haberi

Asırlık İnşaat Anonim Şirketi

Asırlık İnşaat Anonim Şirketi; Ufuk Özdemir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi'nde kuruldu.


Asırlık İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT A. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...