02 / 05 / 2024

Mekarch Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!


Mekarch Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Enes Kartal ve İbrahim Doğan ortaklığında kuruldu.



Mekarch Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Enes Kartal ve İbrahim Doğan ortaklığında kuruldu.

Mekarch Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanı, fabrika, yol, baraj, liman, okul, toplu konut, hastane, gölet, park, bahçe düzenlemeleri, kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, havuz inşaatı, arıtma inşaatı turistik tesisler ile tatil köyleri inşa etmek. c. Resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından İhaleye çıkarılan her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek, inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, çatı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. d. Her türlü mühendislik, mimarlık, iç mimarlık ve peyzaj hizmetleri vermek, imar planları hazırlamak, proje ve uygulamalarını yapmak, e. Park, bahçe ve hobi bahçeleri tasarımıyla ilgili proje ve peyzaj çalışmaları yapmak, yaptırmak ve danışmanlık hizmeti vermek. f. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. g. Her türlü motorlu taşıt ticareti yapmak. Oto yıkama, oto kiralama, otopark işletmeciliği, oto yedek parça ile tüm motorlu taşıtlara ait yedek parça alım satım yapmak h. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. i. E-ticaret siteleri kurarak internet üzerinden gıda, tekstil, kozmetik, kırtasiye, eğitici kitaplar, dayanıklı tüketim malları, kimyevi maddeler, inşaat malzemeleri, otomotiv yedek parçaları, elektrik malzemeleri ve kanunlarla yasaklanmamış diğer mamul, yarı mamul ve hammaddelerin satışı. j. Konusuyla ilgili her türlü ithalat ve ihracat yapmak.


Geri Dön