07 / 05 / 2024

Aşkale başvuru dönemi

Aşkale başvuru dönemi

TOKİ Aşkale Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri 27 Haziran - 30 Eylül günleri arasında olarak belirlendi. Projede toplam 17 konutun satışa çıkarıldı.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 1. Etap başvuru dönemi başladı!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 1. Etap başvuru dönemi başladı. Toplamda 70 daireden meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor.

TOKİ Konya Sarayönü başvuru dönemi bugün başlıyor!

TOKİ Konya Sarayönü başvuru dönemi bugün başlıyor. Alt ve Orta Gelir Grubu kapsamında 2+1 ve 3+1 nitelikli 58 konut satışa sunuluyor. 

Kayaşehir TOKİ başvuru dönemi 2018!

Kayaşehir TOKİ başvuru dönemi 2018 hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Toplamda 605 dairenin satışa sunulduğu projede başvurular 2 Nisan'da başlıyor.

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor. 7 adet 3+1 dairelerden oluşan projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak. 

TOKİ Çorum Merkez Celilkırı Alt Gelir başvuru dönemi!

TOKİ Çorum Merkez Celilkırı Alt Gelir projesinde yer alan 3 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Çorum Merkez Celilkırı Alt Gelir başvuru dönemi ne zaman sona eriyor?

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu başvuru dönemi!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde yer alan 55 konut kura çekilişi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu başvuru dönemi ne zaman başlıyor?

TOKİ Samsun Bafra başvuru dönemi!

TOKİ Samsun Bafra başvuru dönemi bugün başlıyor ve 29 Eylül'e kadar sürüyor. 1 adet dairenin yer aldığı prjede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek.

TOKİ Zonguldak Devrek standart konut başvuru dönemi başladı!

Zonguldak Devrek Toplu Konut Uygulaması kapsamında İdare tarafından inşa ettirilen 3+1 nitelikli 86 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı..

TOKİ Ordu Mesudiye başvuru dönemi tarihleri 2017!

TOKİ Ordu Mesudiye projesinde 3 adet daire açık satışa sunuluyor. İşte TOKİ Ordu Mesudiye başvuru dönemi tarihleri 2017...

TOKİ Çorum Merkez başvuru dönemi 2017!

Toplamda 2 adet dairenin açık satış yöntemi ile satışa sunulduğu projede başvurular bugün alınmaya başladı. TOKİ Çorum Merkez başvuru dönemi 2017 detayları haberimizde yer alıyor.

TOKİ Manisa Demirci başvuru dönemi bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa Demirci Toplu Uygulaması kapsamında yer alan 65 adet konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık Satışa sunulacak. TOKİ Manisa Demirci başvuru dönemi bugün başlıyor.

Erzincan Çukurkuyu TOKİ başvuru dönemi!

Toplam 8 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 180 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Erzincan Çukurkuyu TOKİ başvuru dönemi...

TOKİ Giresun Güce Evleri başvuru dönemi!

Toplamda 46 dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 83 bin 337 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Giresun Güce Evleri başvuru dönemi...

Aşkale başvuru dönemi Haberi

Aşkale başvuru dönemi

Konutların açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldğı projede ödeme planı kapsamında 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.


Erzurum Aşkale TOKİ Konutlarında toplam 17 konut, kurasız olarak satışa sunuldu. Projede ev fiyatları 96 bin 650 TL ile 115 bin 203 TL arasında değişiyor.


TOKİ Aşkale Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri 27 Haziran 2016 ila 30 Eylül 2016 tarihleri arasında olarak belirlendi. 


Satış duyurusu için