08 / 05 / 2024

Aşkale belediye binası

Aşkale belediye binası

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aşkale ilçesinde gezi ve incelemede bulundu. İlçe gezilerine 2015’in ilk günü Oltu’dan start veren Başkan Sekmen, bu kez Aşkale’ye çıkarma yaptı.

Başakşehir’in çevreci ve akıllı belediye binası 29 Ekim’de açılacak!

Başakşehir’in yeni belediye binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Çevreci ve akıllı belediye binasının 29 Ekim tarihinde açılacağı duyuruldu.

Depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım kararı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada şehirde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkılarak yerine tarihi Hükümet Konağı ile bütünleşen sembolik bir başkanlık ve meclis binası yapılacağını duyurdu.

Sivas'a yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Sivas Belediyesi tarafından 18 milyon liraya yeni itfaiye hizmet binası inşa ediliyor. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, inşaat alanında incelemelerde bulundu

Torbalı'da ağır hasarlı belediye binası yıkılıyor!

İzmir depremi sonrasında ağır hasar alan Torbalı Belediye binasının yıkım çalışmalarına dün akşam saatleri itibariyle başlandı. İçerisinde 16 işletmenin bulunduğu bina, kentin farklı bir noktasında yeniden inşa edilecek.

Ergene'ye modern belediye binası müjdesi!

Tekirdağ'in Ergene ilçesine vatandaşların ihtiyaçlarını daha hızlı karşılamak için yeni belediye binası inşa edilecek. 7 kattan oluşacak olan yeni binanın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Fatsa Belediye Binası'ndaki dükkanların ihalesi 19 Ekim'de!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye binasındaki dükkanların satışı için ikinci ihale tarihini açıkladı. 

Fatsa'ya Selçuklu mimarisinde yeni belediye binası geliyor!

İzmir Fatsa'da Selçuklu mimarisinde yeni belediye binası inşa edilecek. Belediye binasının 2018 yılının Eylül ayında tamamlanması planlanıyor.

Trabzon Tarihi Belediye Binası açıldı!

Toplu açılış töreni için Trabzon'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meydan Parkı II. Etap Kentsel Yenileme Projesi ve bu kapsamda yeniden restore edilen tarihi Belediye binasını hizmete açtı.

Karamürsel modern belediye binasına kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir belediye binası ve kent meydanı inşa ediyor. Karamürsel Belediyesi’nin yeni hizmet binası olacak yapı; ferah ortamı ve D-130 Karayolu’nun kenarında ulaşım kolaylığıyla vatandaşlara hizmet verecek.

İznik'te yeni belediye binası ve kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’nın İznik ilçesinde, yeni belediye binası ve kültür merkezinin temeli törenle atılırken, semt sahası da hizmete açıldı.

Kale Belediye Başkanlığı'ndan 3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Kale Belediye Başkanlığı, Denizli Kale İlçesi Cevherpaşa Mahallesi'nde üç milyon sekiz yüz yirmi üç bin beş yüz TL sermaye bedeli ile kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Kocaeli Karamürsel belediye binasında son dokunuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de inşa edilen yeni belediye binası ve kent meydanı inşaatında sona gelindi. Üç bloktan oluşan yapı büyük oranda tamamlandı.

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman?

Toplamda 138 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti. Peki Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman?

Aşkale belediye binası Haberi

Aşkale belediye binası

Yoğun mesaisi içerisinde her hafta periyodik olarak ilçelerde denetleme yapacak olan Sekmen, kurmaylarıyla birlikte ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, ESKİ Genel Müdür Yardımcısı Dursun Ali Kırmızıtaş ve daire başkanlarının da katıldığı ilçe buluşmasında Başkan Sekmen’e Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran ve AK Parti Aşkale İlçe Başkanı İrfan Kervan da eşlik etti. Aşkale Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan toplantıda muhtarlara yönelik anket düzenlendi. Sekmen daha sonra ilçe esnafını gezerek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, geziyle ilgili yaptığı değerlendirmede, Aşkale ilçesinde yapılacak hizmetleri anlattı. Başkan Sekmen, “İlçe gezilerimize Oltu’dan başladık. Bu kez Aşkale’de incelemede bulunduk. Muhtarlarımıza yönelik anket düzenledik. Muhtarlarımız bu yöntem sayesinde bizden istek ve arzularını ifade etti, problemlerini...