30 / 04 / 2024

Fatsa'ya Selçuklu mimarisinde yeni belediye binası geliyor!

Fatsa'ya Selçuklu mimarisinde yeni belediye binası geliyor!

İzmir Fatsa'da Selçuklu mimarisinde yeni belediye binası inşa edilecek. Belediye binasının 2018 yılının Eylül ayında tamamlanması planlanıyor.



Selçuklu mimarisinde yapılan yeni belediye hizmet binasının ana giriş kısmı betonu da döküldü. Mayıs ayı sonunda 4.katın beton dökümü de tamamlanacak


Konuyla ilgili Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan  "Yeni belediye hizmet binamızın kaba inşaatını Mayıs sonu Haziran ayının 15'i gibi tamamlamayı düşünüyorduk. Hedefimizi tutturacağız 

gibi görünüyor. Gelinen süreçte yeni belediye hizmet binamızın görüntüsü yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Selçuklu mimarisinde yapılan yeni belediye hizmet binamızın ana giriş kısmı görüntüsü de oldukça güzel görünüyor" dedi. 


Binanın 2018 yılının Eylül ayında tamamlanacağını dile getiren Anlayan, "Bodrum katında komple otoparkı ile beraber belediye hizmet binası alanı mevcut belediye binamızın iki katı büyüklüğünde olacak. Onun haricinde daha önce kamuoyu ile paylaşmıştık. Satılacak işyerlerimiz ve ofislerimiz var. İnşallah iş yeri ve ofislerimizin satışıyla beraber de bu binayı kendisine yaptırmayı öngörüyoruz. Fatsa'mıza yakışacak vatandaşlarımıza güzel bir hizmet verecek mekana kavuşmuş olacağız" şeklinde konuştu.  


Star Ek


Geri Dön