17 / 05 / 2024

İzmir Fatsa belediye binası

İzmir Fatsa belediye binası

İzmir Fatsa'da Selçuklu mimarisinde yeni belediye binası inşa edilecek. Belediye binasının 2018 yılının Eylül ayında tamamlanması planlanıyor.

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

İzmir Karaburun'da 3 adet imarlı arsa 4 taksit fırsatıyla satışa çıkıyor!

İzmir Karaburun Belediye Başkanlığı, İzmir Karaburun'da yer alan 3 adet imarlı arsayı 4 taksitle satıyor. Peki İzmir Karaburun'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmirlilere kentsel dönüşüm müjdesi! 60 hektarlık alanın tamamı dönüştürülecek!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, seçildiği günden bu güne yaptığı çalışmaları anlatarak, Bayraklılara kentsel dönüşüm müjdesini verdi.

Bakanlıktan çevre katliamına geçiş yok! Belediye geri adım attı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yapacağını duyurduğu Buca Cezaevi arsasına moloz dökerek mezbeleliğe çevirdi. Olayın ardından harekete geçen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediyeyi uyardı. Ardından araziyi temizlemek zorunda kalan belediye, giriş çıkışlarını da kapattı.

İzmir'de 17 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara son dakika fırsatı! 

İzmir Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Dikili ilçesi, Katıralanı Mahallesi'nde yer alan 17 adet arsa satılıyor. Peki İzmir Dikili'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir Menderes'te 7 adet gayrimenkul satışa sunuldu! Arsa, arazi ve ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İzmir Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Menderes ilçesinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Menderes'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Belediye'den İstanbul ve İzmir'de satılık arsa fırsatı! 30 adet arsa 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul'da 1, İzmir'de ise 29 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve İzmir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Bu ilde yaşayan belediye personeli ve dar gelirlilere toplu konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için uygulamaya aldığı 546 dairelik toplu konut projesinin temeli atıldı.

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

İzmir'de belediye 14 tarım arazisini açık arttırma ile satacak!

İzmir Bergama Belediye Başkanlığı tarafından, İzmir İli, Bergama İlçesi, Tırmanlar, Yortanlı, Paşaköy, Eğrigöl, Kurfallı, Ferizler ve Karahıdırlı mahallelerinde konumlanan 14 tarım arazisi açık arttırma ile satılıcak.

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

Abdül Batur'dan iptal edilen Gültepe İmar Planları açıklaması! 

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, mahkeme tarafından iptal edilen Gültepe İmar Planları projesi hakkında açıklama yaptı.

İzmir Fatsa belediye binası Haberi

İzmir Fatsa belediye binası

Selçuklu mimarisinde yapılan yeni belediye hizmet binasının ana giriş kısmı betonu da döküldü. Mayıs ayı sonunda 4.katın beton dökümü de tamamlanacak


Konuyla ilgili Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan  "Yeni belediye hizmet binamızın kaba inşaatını Mayıs sonu Haziran ayının 15'i gibi tamamlamayı düşünüyorduk. Hedefimizi tutturacağız 

gibi görünüyor. Gelinen süreçte yeni belediye hizmet binamızın görüntüsü yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Selçuklu mimarisinde yapılan yeni belediye hizmet binamızın ana giriş kısmı görüntüsü de oldukça güzel görünüyor" dedi. 


Binanın 2018 yılının Eylül ayında tamamlanacağını dile getiren Anlayan, "Bodrum katında komple otoparkı ile beraber belediye hizmet binası alanı mevcut belediye binamızın iki katı büyüklüğünde olacak. Onun haricinde daha önce kamuoyu ile paylaşmıştık. Satılacak işyerlerimiz ve ofislerimiz var. İnşallah iş yeri ve ofislerimizin satışıyla beraber de bu binayı kendisine...