30 / 04 / 2024

İzmirlilere kentsel dönüşüm müjdesi! 60 hektarlık alanın tamamı dönüştürülecek!

İzmirlilere kentsel dönüşüm müjdesi! 60 hektarlık alanın tamamı dönüştürülecek!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, seçildiği günden bu güne yaptığı çalışmaları anlatarak, Bayraklılara kentsel dönüşüm müjdesini verdi.



Bayraklı'da kentsel dönüşüm çalılmalarıyla ilgili önemli adımlar atan Bayraklı Belediye Başkanı  Serdar Sandal, Medyaege Gazetesi'ne Bayraklı'daki kentsel dönşümçalışmaları ile ilgili önemli çaıklamalarda bulundu. 


İZMİRLİLERE KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜJDESİ!

Belediye Başkanı seçildiğinden bu güne Bayraklı'daki kentleşme için önemli adımlar atan Belediye Başkanı Serdar Sandal Cengizhan hattında gerçekleştirilecek yeni kentsel dönüşüm çalışmalarına dikkat çekti.

Başkan Serdar Sandal, " 60 hektar alanın tamamının bir bütünsellik içerisinde dönüştürülmesini çok önemsiyoruz. Burada artık ulaşım problemini kendi içinde çözmüş bir yapıdan bahsediyoruz. Artık Bayraklı'ya baktığımızda çağdaş, modern bir Bayraklı göreceğiz" dedi.

BİZİM İKNAMIZA GEREK YOK,  VATANDAŞ KENDİSİ İSTİYOR!

Başkan Sandal öte yandan vatandaşların kentsel dönüşümden memnuniyetini ise "Kentsel dönüşümde vatandaş belki de ilk defa belediyenin önünde. Bizim iknamıza gerek yok, onlar bizden talep ediyorlar" cümleleri ile dile getirdi.

Başkan Sandal açıklamalarının ardından sözlerini şu cümlelelerle tamamladı:  "İzmir’in kalbi Bayraklı artık daha görünür olacak" cümleleri ile sonlandırdı.

İzmirlilere kentsel dönüşüm müjdesi! 60 hektarlık alanın tamamı dönüştürülecek!

İZMİR ALİAĞA'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Aliağa “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar yeni kentsel dönüşüm müjdesi de vererek Aliağa’da kentsel dönüşümün devam edeceğinin müjdesini verdi. 

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında hayata geçirilen Aliağa’nın en eski yapılarından olan ve İzmir'de meydana gelen depreminde büyük hasar alan Sarı Konutlar’ın tapu ve anahtarları geçtiğimiz günlerde konut sahiplerine teslim edilmişti. 

Hak sahiplerine tapu ve anahtarları Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar trafından verildi. Başkan Acar düzenlenen programdaki konuşmasında, yeni kentsel dönüşüm müjdesi de vererek “Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek” dedi.

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Ümit Özdağ'dan Kentsel Dönüşüm Kanunu'na sert eleştiri!

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Geri Dön