21 / 05 / 2024

Asker Ocağı Caddesi trafiğe kapatıldı mı

Asker Ocağı Caddesi trafiğe kapatıldı mı

Asker Ocağı Caddesinin Gezi Parkı’na bitişik bölümü; Yağmursuyu sistemine yapılacak olan bakım çalışması sebebi ile 28 Ekim 2013 Pazartesi günü saat 13:00’dan, 30 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 07:00’a kadar trafiğe kapatılacak

Bingöl Genç Caddesi'ndeki sağlık ocağı kaldırılıyor!

Genç Caddesi üzerinde bulunan 1 nolu sağlık ocağı, yeni Hükümet Konağı yapılacağından dolayı yıkılacak. Bingöl Belediyesi’nin meclis toplantısında gerekli işlemlerin yapılması için Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye yetki verildi.

Petek Yıldız Yapı ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Petek Yıldız Yapı ve Kuyumculuk Limited Şirketi, Ahmet Erdal Yıldız tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Esenler, Havaalanı Mahallesi, Taşocağı Caddesi' nde kuruldu.

Altek Elektromekanik İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Altek Elektromekanik İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Haluk Türkmen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Caddesi' nde kuruldu.

Truva Yatçılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Truva Yatçılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdülkadir Esen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Kağıthane, Hürriyet Mahallesi, Taşocağı Caddesi'nde kuruldu.

Esenler Yatçılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esenler Yatçılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdülkadir Esen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Kağıthane, Hürriyet Mahallesi, Taşocağı Caddesi'nde kuruldu.

Esenler Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esenler Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Abdülkadir Esen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Kağıthane, Hürriyet Mahallesi, Taşocağı Caddesi 'nde kuruldu.

Tema Şehircilik Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Şehircilik Anonim Şirketi, Hayati Bayram Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Caddesi, Ağaoğlu My Office'te kuruldu.

Alşah Enerji ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alşah Enerji ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Burak Şahin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Caddesi'nde kuruldu.

Cathay Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cathay Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Yılmaz, Mahmut Alper Tuğsuz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Şişli, Harbiye Mahallesi, Asker Ocağı Caddesi'nde kuruldu.

Bağcılar Taşocağı ve Tanyeli caddeleri arası yol projesi imar planı 1 Mayıs'ta askıdan indiriliyor!

Bağcılar İlçesi, Taşocağı Caddesi - Tanyeli Caddesi Arası Yol Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 1 Mayıs 2014'te askıdan indiriliyor.

Bağcılar Mahmutbey Kavşağı’na yeni yol! İmar planı askıda!

Mahmutbey Kavşağı ile Taşocağı Caddesi – Tanyeli Caddesi arasındaki alanda 15 metrelik yol yapılacak. Kavşak ile caddeler arasında Holiday Inn İstanbul Airport oteli de yer alıyor. Büyükşehir, yolun imar planını askıya çıkardı...

Gayret Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gayret Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Enerji Anonim Şirketi, Ferit Erol tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Bağcılar, Mahmutbey, Merkez Mahallesi, Taşocağı Caddesi, My Ofis 212'de kuruldu

Harbiye Asker Ocağı Caddesi trafiğe kapatılıyor!

Asker Ocağı Caddesinin Gezi Parkı’na bitişik bölümü; Yağmursuyu sistemine yapılacak olan bakım çalışması sebebi ile 28 Ekim 2013 Pazartesi günü saat 13:00’dan, 30 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 07:00’a kadar trafiğe kapatılacak

Asker Ocağı Caddesi trafiğe kapatıldı mı Haberi

Asker Ocağı Caddesi trafiğe kapatıldı mı

İBB 'de yapılan açıklama şu şekilde;


Şişli, Harbiye’den gelip Taksim Meydanı’na dönecek araçların kullandığı Asker Ocağı Caddesinin Gezi Parkı’na bitişik bölümü; Yağmursuyu sistemine yapılacak olan bakım çalışması sebebi ile 28 Ekim 2013 Pazartesi günü saat 13:00’dan, 30 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 07:00’a kadar trafiğe kapatılacaktır.

Harbiye yönünden gelen sürücülerin Asker Ocağı Caddesine ulaşımları için  Taksim Meydanı altgeçide girip, Tarlabaşı Karakolu önünden U dönüşü yaparak ulaşımlarını sağlamaları gerekmektedir.

Sürücülerin çalışmalardan etkilenmemeleri için çalışma tatil gününde gerçekleştirilecektir.

Çalışma sırasında Taksim Meydanı Altgeçitte herhangi bir çalışma ve yol kapama...