06 / 05 / 2024

asker

asker

Devletten asker ailelerine müjde. Asker ailelerine 1100 TL'ye kadar gelir yardımı yapılabilecek. İşte detaylar...

TÜİK’in enflasyon hesabı faizsiz konut kredisini yuttu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayatını kaybeden asker aileleri için sağladığı faizsiz kredi miktarını TÜİK’in enflasyon hesabı yuttu...

Asker, polis, jandarma ve diğer memurlara kira yardımı müjdesi!

CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, Meclis'te asker, polis, jandarma ve diğer memurlara kira yardımını gündeme getirdi. İşte Derici'nin o açıklaması...

Aktema İnşaat Tekstil Otomotiv Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Aktema İnşaat Tekstil Otomotiv Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Asker Akbacak tarafından kuruldu.

Bu başvuruyu eksiksiz yapan vatandaşların hesabına 12 ay boyunca 2 bin TL yatacak! Bakan Derya Yanık bir bir açıkladı!

İhtiyaç sahiplerine sürekli yeni destek ödemeleri gerçekleştiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şimdi de ailesinden askerde olan yurttaşlar için yeni ödeme programını duyurdu. ‘Muhtaç Asker Ailesi Yardımı da denilen yardım doğrultusunda iki ayda bir hesaplara 2 bin TL yatacağı duyuruldu.

Bu başvuruyu eksiksiz yapanların hesabına bir yıl boyunca 2 bin TL yatacak! Bakan Derya Yanık tek tek açıkladı!

İhtiyaç sahiplerine her daim yeni destek ödemeleri sağlayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şimdi de ailesinden askerde olanlar için yeni ödeme programını duyurdu. ‘Muhtaç Asker Ailesi Yardımı da denilen yardım kapsamında iki ayda bir hesaplara 2 bin TL yatacağı öğrenildi.

Asker celpleri ertelendi, üniversiteler tatil edildi! İşte Erdoğan’ın açıkladığı yeni kararlar!

Kahramanmaraş merkezli afetin ardından depremin vurduğu illerde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da çok önemli açıklamalarda bulundu, yeni alınan kararları duyurdu.

Asker olmak isteyen gençlere son dakika müjdesi! 2023 MSÜ subay-astsubay alımları başladı!

Kadın ve erkek subay ve erkek astsubay alımı MSÜ başvurusu devam ediyor. Bu aşamaları geçenler adaylardan subay-astsubay alımı yapılacak. İşte detaylar...

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

Bedelli askerlik ücretlerine yeni tarife! Hükümet 550 bin kişiyi ilgilendiren projeyi açıkladı

Bedelli askerlik için hükümet yeni bir projeyi açıkladı. Bedelli askerlik ücretlerine zam gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sayıları 550 bini bulan asker kaçağının bedelli askerlik çalışmasından faydalabileceğini açıkladı. Peki bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak? İşte detaylar..

Asker ve asker ailelerine müjde! Hesaplarınıza 1100 lira yatacak

Devletten asker ailelerine müjde. Asker ailelerine 1100 TL'ye kadar gelir yardımı yapılabilecek. İşte detaylar...

Kuca Design İç Mimarlık Uygulama Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kuca Design İç Mimarlık Uygulama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Burak Asker tarafından kuruldu.

Askeri hastanelerin tekrar açılması için çalışmalar mecliste!

Askerî hastanelerin tekrar açılması için yapılan çalışmalara ve Sağlık Bakanlığına devredilen personelin mağduriyetinin giderilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li  Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Boğazı'nda yeni bina inşaatları yapılıyor!

Bir süredir İstanbul'un Boğaziçi ön görünüm bölgesinde çok sayıda yeni bina inşaatı yapılıyor. Bunların bir kısmı kişilere ait özel yapılar. Bir kısmı ise polis, vali, asker gibi birimlere ait sosyal tesislerinin inşaatları...

asker Haberi

asker

Zorunlu askerlik görevi yürütenlere sevindirici haber geldi. Er ya da erbaş olarak görev yapan ve maddi durumu iyi olmayan kişilerin aile bireylerine nakit yardımı yapılacağı açıklandı.

Ailenin gelir kapısı olan kişi askerlik görevini yapıyorsa aileye devlet yardımda bulunacak.

Bu gelir yardımı bölge bölge farklılık gösteriyor. Eğer görev yeri sınır bölgeler ya riskli bölgeler ise ve askerlik görevinde bulunan kişinin aile bireylerinin geliri asgari ücretin altında ise yapılacak olan yardım 1100 TL oldu.

Bu yardımdan faydalanabilmek için gelir testinden geçmek gerekiyor. Kişinin; anne, baba, eş ya da çocuğu başvuruda bulunabilir.

UZUN DÖNEM ASKERLLİK YAPANA 12 AY BOYUNCA YARDIM

Şartlardan bir diğeri ise ailede kişi başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birini geçemez olması.

Yapılacak olan ödemeler, her ayın 28’ine kadar yatacak. Uzun dönem askerlik...