01 / 05 / 2024

askeri alanlara ne olacak

askeri alanlara ne olacak

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 1. Su Konseyi Toplantısı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, askeri alanların ağaçlandırılması hakkında bilgi verdi. 

Gülay Yedekci: Boşaltılacak askeri alanların halka açılması gerekli!

Askeri alanların imara açılması hususu TBMM'de konu oldu. Meclis toplantısında konuşan CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci "Boşaltılacak askeri alanların yeşil alan olarak değerlendirilerek halka açılması gereklidir." dedi..

5 bin lira Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi dul ve yetim maaşı alanlara ne zaman verilecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde fiilen çalışmayan emeklilere 5 bin lira Cumhuriyet Bayramı ikramiye verileceğini ilan etti. Peki, 5 bin lira Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi Dul ve yetim maaşı alanlara verilecek mi? İşte detaylar...

7 bin 500 TL emekli maaşı alanlara ne kadar zam gelecek? Emekli maaş zammında son dakika! İşte o kritik hesap! 

Enflasyonla mücadele kapsamında emekli zammı için yeniden düğmeye basıldı. Peki emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? İşte tek tek verilen yeni emekli maaş rakamları...

Emekliye 5 bin lirada tüm ayrıntılar belli oldu! Birden fazla emekli aylığı alanlara daha az ikramiye verilecek

Emekliler için verilmesi planlanan emekli ikramiyelerinin ne zaman yatırılacağı gündemde yer almaya devam ediyor. Birden fazla emekli maaşı alanlara ikramiye daha az verilecek.

SSK ve BağKur emeklilerine ne kadar zam gelecek? Maaşı 7 bin 500 TL ve üzeri olanlara zam şoku! Hemen bu rakama bakın!

Milyonlarca emekli, maaşlara yapılacak düzenlemeyi dört gözle bekliyor. Peki SSK ve BağKur emeklilerine ne kadar zam gelecek? 7 bin 500 TL'den fazla maaş alanlara zam yapılacak mı?

7.500, 8.000, 9000 TL maaş alanlar dikkat! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerine 3. ikramiye piyangosu vurdu!

17 milyon emekli için ikramiye müjdesi geldi. 7.500, 8.000, 9000 TL maaş alanlara ne kadar ikramiye verilecek? Hemen şimdi bu detaylara  bakın...

Arçelik'ten çamaşır ve kurutma makinesini birlikte alanlara 3 bin 500 TL indirim! 7 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik, 15 Haziran'a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, 10 kg çamaşır ve kurutma makinesini birlikte alanlara 3 bin 500 TL indirim sağlıyor.  Peki, Arçelik 10 kg çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Dul ve yetim aylığı alanlara Temmuz şoku! Dul ve yetim aylığı ne kadar olacak? Son dakika Temmuz zammı hesaplaması!

Dul ve yetim aylığı alanlar Temmuz ayındaki zammı merakla bekliyor. Peki dul ve yetim aylıkları yeni zamla ne kadar olacak? 

Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi haziranın kaçında hesaplara yatacak? Emekli, dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar?

Kurban Bayramı ikramiyelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merakla sorgulanıyor. Emekli, dul ve yetim aylığı gibi maaşlar alanlara verilen bayram ikramiyesinde geri sayım başladı. Peki, Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi haziranın kaçında hesaplara yatacak?

Dul ve yetim aylığı alanlara zam var mı? Dul ve yetim aylıkları ne kadar oldu? Rakamlara bir bir göz atın! 

Emekli ve memur maaşları ile asgari ücrete zam müjdelerinin verilmesinin ardından, dul ve yetim aylıklarına da zam gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Peki dul ve yetim aylıkları bu sene ne kadar oldu? Dul ve yetim aylığı alanlara zam var mı?

Axen'den Anneler Günü'ne özel bomba indirimler ve robot süpürgelerde çay makinesi fırsatı!

Anneler Günü kampanyası başlatan bütçe dostu marka Axen, bomba indirimler ve robot süpürge alanlara çay makinesi hediye fırsatı sunuyor. Peki, Axen'de robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa’dan çamaşır ve kurutma makinesi alanlara indirimli airfryer! 30 Nisan 2023 fiyat listesi...

Teknosa’da Electrolux çamaşır ve kurutma makinesi alanlara indirimli airfryer (yağsız fritöz) kampanyası devam ediyor. Teknosa uyguladığı indirimle tüketicilere tam bin 900 TL avantaj sunuyor. Peki, Teknosa'da Electrolux çamaşır makinesi ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik Gurme Şef alanlara çay makinesi hediye! Bu fırsat kaçmaz! 4 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik'ten nisan ayına özel kampanya! Arçelik, Gurme Şef çok amaçlı pişirici alanlara inox çay makinesi hediye ediyor. Peki, Gurme Şef çok amaçlı pişirici ne kadar? Arçelik Gurme Şef fiyatı kaç TL? Arçelik K 3283 IN çay makinesi ne kadar?

2023 evde bakım maaşı alanlara müjde! Engelli evde bakım maaşı ne kadar 2023? Engelli yakını aylığı ne kadar 2023?

Evde bakım maaşının ne kadar olacağı gündemde yer alıyor. Asgari ücrete, akabinde memur ve emekli maaşlarına yapılan zamdan sonra yeni engelli aylığı da merak ediliyor. İşte o detaylar!

askeri alanlara ne olacak Haberi

askeri alanlara ne olacak

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Askeri alanların yeşil alana dönüştürülme çalışmalarına ilişkin soru üzerine Bakan Eroğlu, "Askeri alanların zaten orman olanları var, orman olarak tekrar teslim edilecek. Ama diğer alanları zaten Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ilan etti, bunları büyük ölçüde yeşil alan olarak kazandıracağız. Ama daha önce ormanlık alanlardan askeri tesis olarak verilen alanlar var. Tekrar alınacak ağaçlandırılarak. Hazineye yani Milli Emlak’a kayıtlı olanlar da büyük ölçüde yeşil alan olarak hazırlanacak diye tahmin ediyorum.” şeklinde konuştu.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Önümüzdeki yıl Melen'in devreye girmesiyle bırakın 2018'i, 2071 yılına kadar İstanbul'un su problemini olmayacak şekilde çözdük." dedi.

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 1. Su Konseyi Toplantısı'nda bakan Eroğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeşil alan çalışmalarına ilişkin konuşan...