21 / 05 / 2024

ASKF binası tadilat

ASKF binası tadilat

Aydın'daki amatör kulüplerin gözü, kulağı ve temsilcisi olan Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) binası yenileniyor.

Kahramanmaraş'taki İl Özel İdare Binası'na 30 milyon TL teklif!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak yapılan aramada ilk sıralarda çıkan 18 katlı Kahramanmaraş İl Özel İdare Binası'nın tadilatı için 30 milyon TL teklif geldi. 

Peker GYO Almanya'daki binasını satıyor!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Almanya'nın Hagen kentinde yer alan binasının satışı tadilat işlemlerinin tamamlanması akabinde gerçekleştirilecek. 

CHP İstanbul binası mühürlendi!

CHP'nin Sarıyer Seyrantepe'de bulunan 7 katlı il binası kaçak tadilat yapıldığı gerekçesiyle denetimler sonrası mühürlendi.

Canan Kaftancıoğlu'na kaçak tadilat suçlaması!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun İstanbul İl Başkanlığı’nın satın aldığı yeni binasında imar yönetmeliğine aykırı bir şekilde kaçak tadilat yaptığı iddia edildi.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Saadet Partisi'nin İskitler'deki yeni binasının tadilatı tamamlandı!

Saadet Partisinin İskitler'deki yeni genel merkez binasının tadilatında sona gelindi. 

Peker GYO Almanya'daki binasını 2.5 milyon Euro'ya satacak!

Peker GYO Almanya Hagen'deki binasının 2 milyon 500 bin Euro bedelden satılması için protokol imzalandı. Binanın kalan tadilat işlemlerinin en geç önümüzdeki üç ay içinde tamamlanması planlanıyor. 

KOSGEB’in yeni binasında 411 bin liraya tadilat yapıldı!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın yeni binasında 411 bin liraya tadilat yapıldı

Bosna-Hersek Ankara Büyükelçilik binası yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kardeş ülke Bosna-Hersek Ankara Büyükelçilik binasının tadilat çalışmalarını hayata geçiriyor.

Peker GYO Heinsberg binasının tadilatını yaptıracak!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Heinsberg bina daire içi ve dış cephe tadilat işlemleri için Herrn Christian Wotzka şirketi ile sözleşme imzalayacak. 

Ulus'taki tarihi Sümerbank binasının tadilatı mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Ulus'taki tarihi Sümerbank binasının tadilatına ilişkin olarak 6 sorusuna yanıt aradı..

Ali Topuz, Büyükada'daki tarihi eser binasına ilave kat yaptı!

Ali Topuz,  Büyükada Bahçelerönü sokakta bulunan 2'nci derece tarihi eser binasına tadilat ruhsatı alıp iki kat bodrum bir kat da ilave yaptı.

Türk Kızılayı'ndan Ankara'da bina tadilat ihalesi 11 Ekim'de!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Etimesgut İlçesi'nde Gayrimenkul İşletme ve Değerlendirme Faaliyet Alanı Koordinatörlüğü binasının tadilat ve onarımı için ihale düzenliyor...

ASKF binası tadilat Haberi

ASKF binası tadilat

ASKF Kulüp Başkanı Hasip Arıkan'ın gelmesiyle hareketlilik kazanan federasyon yönetimi, göreve geldiği günden beri, çeşitli kurum ziyaretlerinden sonra  kulüplere daha yeni ve iyi bir hizmet vermek için kulüp binasında tadilat başladı. 


ASKF, kulüp lisans işlemlerinin olduğu bölüm ve üst katındaki toplantı salonunda yeniliğe gitti. Binanın yenilenmesiyle önümüzdeki günlerde daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyor.


17 yıl sonra yeni yüzüyle kulüplere daha iyi hizmet verecek olan ASKF binasında işler daha hızlı ve kolay işleyecek. Binadaki tadilatın yeni sezonda ligler başlamadan bitirilmesi bekleniyor.



Ses...