05 / 05 / 2024

ASKİ elmadağ yatırımları

ASKİ elmadağ yatırımları

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ, yaz aylarında yaşanan kuraklık veaşırı su tüketimi nedeniyle Elmadağ'da artan su ihtiyacını karşılamak için yoğun bir çalışma temposuna girerek önemli yatırımlar yaptı.

Ulaşımda askıya alınan ve öncelik verilen yatırımlar mecliste!

Ulaştırma Bakanlığı'nın askıya aldığı ve öncelik verdiği yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Gurbetçiler emlak yatırımlarını askıya aldı!

Gurbetçiler önceki yıllarda emlak alanında ciddi bir yatırım yaparken bu yıl ülkede yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı yatırımlarını askıya aldı.

Devletin altyapı, üstyapı yatırımlarına asla ara vermeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yatırımcılarımız, sakın yatırımlarınızı askıya almayın, aynı kararlılıkla yolunuza devam edin. Devlet olarak biz de devletin altyapı, üstyapı yatırımlarında asla ara vermeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Doğu'da yarım kalan yatırımların devam etmesi bekleniyor!

Terör ve belirsizlik ortamı ile yatırımların askıya alındığı Doğu’ya 1 Kasım sonuçları umut oldu. Bölgede yarım kalan yatırımların devam etmesi, istihdamın artması ve ekonomik kalkınmanın hızlanması bekleniyor.

Mesa Bahçeşehir yatırımlarını askıya aldı!

İstanbul’da gayrimenkul piyasanın nabzının en hızlı attığı bölgelerden biri olan Bahçeşehir’de “yoğunluk” tartışması başladı. Erhan Boysanoğlu, KİPTAŞ’ın bölgede 4 bin konutluk Vaditepe projesi nedeniyle yatırımları askıya aldıklarını söyledi..

Mardin'de 6-7 Ekim olayları turizmi vurdu, yatırımlar askıda!

Uzun yıllardır ilk kez şehir merkezinin çatışmalara sahne olması Mardinlileri ürkütmüş. Sokaklar son dönemde erkenden boşalıyor. Dev otel, tatil köyü ve hastane yatırımları askıya alınmış.

BBMRED Türkiye'deki yatırımlarını askıya aldı!

Türkiye’de gayrimenkul projeleri ve öğrenci yurtları yapmak için 175 milyon dolarlık yatırım yapmayı hedefleyen Katarlı Al Hassan Group'un ortaklığında kurulan BBMRED, bu yatırımlarını askıya aldı

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

ASKİ elmadağ yatırımları Haberi

ASKİ elmadağ yatırımları


ASKİ Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu,ilçedeki mevcut arıtma tesisinin kapasitesini yüzde 50 oranında artırdıklarını, pompa istasyonundaki pompaları büyütüp yenilediklerini ve iletim hattında yenileme çalışması yaptıklarını bildirdi. 


Elmadağ'ın yağışlar açısından kurak bir dönemden geçtiğini belirten ASKİ Genel Müdürü Tahiroğlu, “Kış döneminde, Elmadağ'ın yeterli miktarda kar yağışı almaması, yaz aylarının kurak geçmesi ve su tüketiminin de artması nedeniyle Kargalı Barajı'nın su seviyesi, kritik değerlere kadar düştü” dedi.

ASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin,sorunu çözmek amacıyla geceli gündüzlü yoğun bir çalışma içine girdiğini belirten Tahiroğlu, şunları söyledi:


“Elmadağ ilçesinin acil su ihtiyacım karşılamak amacıyla ASKİ olarak hummalı bir çalışma içine girdik.Öncelikle 60 litre/saniye olan mevcut arıtma tesisinin kapasitesini %50 oranında artırarak,şebekeye daha fazla su verdik. İsmet Paşa Mahallesi'ndebulunan pompa istasyonundaki pompaları yeniledik ve büyüttük. İletim hattında da yenileme...