01 / 05 / 2024

ASKİ ve EGO 2014 yılı faaliyet raporları

ASKİ ve EGO 2014 yılı faaliyet raporları

Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir ile bağlı kuruluşları ASKİ ve EGO'nun 2014 yılı Faaliyet Raporlarını onayladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in sunumunun ardından dün düzenlenen oylamada raporlar kabul edildi.

Ankara Büyükşehir'den Ankapark için 3.8 milyon TL bütçe!

ABB, ASKİ ve EGO’nun 2021 bütçelerinin toplamı 13 milyar 345 milyon TL olarak belirlendi. ABB’nin bütçesinde şu anda kapalı olan Ankapark’a 4 ayrı kalemde 3 milyon 850 bin TL bütçe ayrıldı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 14 milyar TL!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüğü’nün toplam 14 milyar TL’lik 2019 bütçeleri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. 

Ankara Çubuk'ta imar çalışmaları!

Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Metin, 3 mahallede imar planının tamamlandığını, 15 mahallede imar planın kesinleştiğini ve 5 mahallede ise askı ve onay sürecinin devam ettiğini söyledi.

Ankara arsa satışında birinci!

Büyükşehir Belediyesi ASKİ ve EGO ile Çankaya Belediyesi'nin 2017 Mali Yılı bütçeleri mecliste oy birliğiyle kabul edilirken. Meclis toplantısında Sayıştay raporları da gündeme geldi.

Kartal 1/5 bin imar planının dağıtım sürecinde sona gelindi!

1/5000 ölçekli Kartal Merkez Nazım İmar Planı'nın dağıtım süreci tamamlanmak üzere ve dağıtım işlemi tamamlandıktan sonra planların askı ve ilan işlemi gerçekleşece. Askıya çıktığında planları askıda görülebilecek.

Ankara Hali, Etimesgut'a taşınıyor!

Ankara Hali, Büyükşehir Belediyesi tarafından çizilen 5 yıldızlı proje ile Etimesgut’a taşınıyor. Halin taşınması ile adliye binası ve EGO otobüs depolama merkezi projelerinin önü açılacak.

Çukurova'daki Kanal işgaline son verilmesi için talimat verildi!

Adana Valisi Mustafa Büyük, kanaldaki işgale son verilmesi için talimat verdi. Mahkemede bu yönde karar aldı ama DSİ, Çukurova Belediyesi, ASKİ ve TEDAŞ kılını dahi kıpırdatmadı.

Çankaya Keklikpınarı özel spor ve ticari rekreasyon imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi Keklikpınarı 27742 ada 1 nolu parsele ilişkin, özel spor ve ticari rekreasyon alanı olarak hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

AOÇ Fuar ve Festival alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle'de bulunan Atatürk Orman Çiftliği Fuar, Panayır ve Festival Alanına ilişkin 1/10.000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı teklifi bugün askıya çıkarıldı...

Etimesgut konut ve özel sağlık alanı imar planı askıda!

Ankara Etimesgut İlçesi 48041 ada 1 sayılı parsele ait Konut Alanı ve Özel Sağlık Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıktı...

Yenimahalle Kaletepe cami ve park imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle Kaletepe Mahallesi 61387 ada 1 sayılı parseldeki Dini Tesis Alanı ve batısındaki park alanına ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıda...

Yenimahalle Gayret ve Yeniçağ imar planı değişikliği askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Gayret Mahallesi ve Yeniçağ Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğini askıya çıkardı. Askı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Bursa Yıldırım Baruthane spor ve otopark imar planı askıda!

Bursa Yıldırım İlçesi, Baruthane Mahallesi ‘Otopark Alanına’ 1299 ada 1 parselin ‘Spor Alanı’ ve ‘Genel Otopark Alanı’na alınmasına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıda...

ASKİ ve EGO 2014 yılı faaliyet raporları Haberi

ASKİ ve EGO 2014 yılı faaliyet raporları

Yaklaşık 2.5 saatlik ve bin 200 slaytlık sinevizyon eşliğinde Meclis üyelerine Faaliyet Raporlarına ilişkin bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in sunumunun ardından dün düzenlenen oylamada raporlar kabul edildi. 


Belediye Meclisi'nin Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez başkanlığında yaptığı toplantısında, gündeme ilişkin maddeler görüşüldü. Toplantıda ilk olarak, önceki gün Başkan Gökçek tarafından fotoğraf, animasyon ve video görüntüleri eşliğinde yapılan Büyiikşehir Belediyesi. ASKİ Genel Müdürlüğü ve EGO Genel Müdürlüğü'nün 2014 yılı faaliyet raporlarına ilişkin olarak. Belediye Meclis üyeleri görüşlerini bildirdiler. AK Parti. CHP ve MHP grupları adına söz alan üyeler, faaliyet raporlarıyla ilgili görüş ve düşüncelerini anlattılar. 


Konuşmaların ardından Büyükşehir, ASKİ ve EGO'nun 2014 yılı Faaliyet Raporları, oy çokluğu ile kabul edildi. 

Belediye Meclis Toplantısı'nda ayrıca Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında...