29 / 04 / 2024

Aslan City inşaat

Aslan City inşaat

As Çukurova Gayrimenkul'ün uzun süredir üzerinde çalıştığı Aslan City prestijli projelerinden biri olarak dikkat çekiyor. İnşaat, yeni yapılan stadyum civarında bütün ihtişamıyla yükseliyor.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Bülent Al tarafından kuruldu.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

Aslan Şehircilik İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Şehircilik İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 60 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Aslan tarafından kuruldu.

Golden City İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden City İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 7 milyon TL sermaye bedeli ile Rahmatullah Nazar tarafından kuruldu.

Aslan Global İnşaat Otomotiv Taşımacılık Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Global İnşaat Otomotiv Taşımacılık Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatıyla ilgili 7 soru TBMM'de!

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Marin City inşaatında son durum!

Trabzon Marin City Projesi ile ilgili olarak, Özgün Gıda tarafından gönderilen, inşaatların gelişim süreciyle ilgili raporu yayınlandı...

Fatma Varank: İnşaat sektöründe dünya ikincisiyiz!

Gayrimenkul projelerinin yarıştığı Sign of the City Awards etkinliğinin ödül töreninde konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ülke ekonomisini kalkındıran en önemli unsurun gayrimenkul ve inşaat sektörü olduğunu ifade etti...

Kredi faizleri düştü, inşaat sektörü canlandı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kamu bankalarının konut kredi faizlerini yüzde 1’in altına düşmesinin inşaat sektörü açısından önemli bir gelişme olduğunu söyledi.

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Etimesgut'ta inşaat sektörü göze çarpıyor!

İzciler Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Alpay Aslan, Ankara'nın gözde ilçesi olan Etimesgut'ta inşaat sektörünü kaleme aldı...

Aslan City inşaat Haberi

Aslan City inşaat

As Çukurova Gayrimenkul'ün uzun süredir üzerinde çalıştığı Aslan City prestijli projelerinden biri olarak dikkat çekiyor. İnşaat, yeni yapılan stadyum civarında bütün ihtişamıyla yükseliyor. 


"ZORLUKLARI AŞIYORUZ"

As Çukurova Gayrimenkul, Aslan City'nin temelini dualarla attı. Temel atma töreninde kurban kesildi ve hayırlı olsun diye gelenlere yemek ikram edildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, sektörün her türlü zorluklarına rağmen böyle güzel bir projeye başlamanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. 


ÖZEL PROJELER BİZİM İŞİMİ

 7 yıla yakın bir süredir Adana'da inşaat hizmetlerini yürüten As Çukurova Gayrimenkul, adına yakışır çok özel bir proje ile müşterilerinin karşına çıktı. Dış mekandaki estetik anlayışından iç mekanlardaki farklı görsel alanlara kadar her safhası en ince ayrıntısına kadar düşünülen projede; hafriyat çalışmalarının ardından ilk temel betonu döküldü. 


DEPREME DAYANIKLI

Temel atma esnasında dostlarının yanında olmasından...