04 / 05 / 2024

Aslan City kampanya

Aslan City kampanya

As Çukurova Adana projelerinde 36 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Adana Sarıçam'da hayata geçirilen Aslan City Konutları'nın 18 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor.

 Kendi klasmanında rakibi yok! İşte Honda City 2023 uygun kampanya seçenekleri ve Ocak ayı fiyat listesi

Yeni bir Honda city sahibi olmak isityorsanız, Honda Finans’ın sunduğu kredi kampanyalarından faydalanabilirsiniz. 2023 senesine özel kredi şartları nı ve CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajını da kaçırmayın. Kampanya Kasım 2022-31 Aralık 2023 arasında geçerli.

Yakıt tasarrufu Toyota Proace City'den büyük kampanya! Yüzde sıfır faiz! İşte Toyota Proace City 2022 fiyat listesi...

Otomotiv sektöründe yıldızı parlayan araba markası Toyota, yakıt tasarrufu olarak bilinen Proace City modeli için araba sevdalılarına büyük kampanya yaptı. 12 ay vade ile yüzde o faiz oranı ile kaçırılmayacak fırsat sizleri bekliyor. İşte Toyota Proace City 2022 fiyat listesi...

Otomobil alcaklara müjde! Honda City modelini 170 bin TL'ye mi satacak?

Salgınla birlikte yükselen döviz kurlarının ardından yükselişe geçen otomobil fiyatlarındaki yükseliş, yavaş yavaş aşağı iniyor. Japon otomotiv devi Honda’nın çok farklı bir kampanya ile geldiği iddia edildi. Honda’nın City modelini Türkiye’de vergiler dâhil 170 bin Türk lirasından satması bekleniyo

City Home Turizm Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Home Turizm Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 20 bin TL sermaye beddeli ile Gökhan Kılıçaslan ve Şahin Salman ortaklığında kuruldu.

Tempo City Konutları 2017 kampanyalı ödeme şekli!

2019 yılında dairelerin teslim edileceği Tempo City projesinde daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Projede uygulanan kampanya kapsamında cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Sur Yapı Tempo City kampanya fiyatları 2017!

Sur Yapı imzası taşıyan Tempo City projesi İstanbul Kağıthane'de 7 bin 782 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Sur Yapı Tempo City kampanya fiyatları 2017...

Sur Yapı Tempo City Kağıthane kampanya fiyatları 2017!

Temmuz 2019 yılında tamamlanması planlanan Sur Yapı Tempo City Kağıthane projesinde "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası başladı. İşte Sur Yapı Tempo City Kağıthane kampanya fiyatları 2017..

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop'tan kampanya!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi.

Adana Aslan City projesinin temeli atıldı!

As Çukurova Gayrimenkul'ün uzun süredir üzerinde çalıştığı Aslan City prestijli projelerinden biri olarak dikkat çekiyor. İnşaat, yeni yapılan stadyum civarında bütün ihtişamıyla yükseliyor.

As Çukurova Adana projelerinde 36 ay 0 faiz!

As Çukurova Adana projelerinde 36 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Adana Sarıçam'da hayata geçirilen Aslan City Konutları'nın 18 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor.

Sinpaş Denizli Aqua City kampanya!

Sinpaş Denizli Aqua City projesinde daire teslimlerinin Haziran 2017'de yapılması planlanıyor. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere çeşitli fırsatlar sunuluyor. İşte, Sinpaş Denizli Aqua City kampanya detayları...

Ispartakuleliler Özgecan Aslan parkı istiyor!

İlk parklarının adının Özgecan Aslan Parkı olmasını isteyen Ispartakuleliler bunun için bir kampanya başlattı. Isder-Ispartakule Derneği ve Grubu başlattığı kampanya ile seslerini Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'a duyurmak istiyor.

1Coastal City Evleri'nde yeni kampanya! 1.990 TL taksitle, 24 ay 0 faizle!

1Coastal City Evleri'nde yer alan dairelerin fiyatları 209 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yeni kampanyaya göre taksitler 1.990 TL'den başlarken 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Aslan City kampanya Haberi

Aslan City kampanya

As Çukurova Adana projelerinde 36 ay 0 faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. Teslimlerin 18 ayda gerçekleşeceği Aslan City projesinde 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. 


Adana'nın Sarıçam ilçesinde inşa edilen Aslan City Evleri'nde yüzde 19 peşinatta, kalan bedel için inşaat bitimine kadar ara ödeme veya aylık 1.500 TL taksitlerle ödeme yapılıyor. 


Aslan City Adana'da 2 oda 1 salon ev fiyatları 160 bin TL ile 200 bin TL, 3 oda 1 salon ev fiyatları ise 200 bin TL ile 250 bin TL arasında değişiyor. 


Tel: 0322 433 14 14

Web: http://www.ascukurova.com.tr/

Özge...