02 / 05 / 2024

Aslan Tır Parkı ne olacak

Aslan Tır Parkı ne olacak

Yiğit Group tarafından hayata geçirilecek olan Fortis İstanbul projesi Küçükçekmece'de Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek. Projede 391 adet daire ve 18 adet dükkan yer alıyor...

Cizre'de bombalanan emniyet binası parka dönüştürülüyor!

Şırnak Cizre'de PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu ağır hasar alan emniyet binasının bulunduğu alana Şehitler Anıtı ve Parkı yapılıyor.

Belgrad Muhafaza Ormanı'nın milli parka dönüştürülmesi mecliste!

Belgrad Muhafaza Ormanının milli park olarak dönüştürülmesi konusunda çalışma yapılıp yapılmadığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İstanbul'un hafriyat toprağı "altın"a dönüştürülüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin iştiraki Ağaç AŞ, Alibeyköy ve Kurtköy'de kurulan tesislerde, son bir yılda 355 bin metreküp hafriyat toprağını geri dönüştürüp park, bahçe ve rekreasyon alanlarında kullanılır hale getirildi. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Denizli tır garajına kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacıyla inşa ettiği kamyon ve tır parkı projesinde sona yaklaştı.

Denizli Tır Parkı'nın inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacıyla inşa edeceği kamyon ve tır parkı projesine başladı.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, tasarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan, Tarsusluların hasretle beklediği ve birçok ile örnek olacak Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı'nı hizmete açtı

Ağrı Tır Parkı İşletmesi ve Sosyal Tesisi kiraya veriliyor!

Ağrı İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Tır Parkı İşletmesi ve Sosyal Tesisi 10 yıllığına kiraya verecek. Kiraya verilecek Tır Parkı İşletmesi ve Sosyal Tesisinin yıllık kira bedeli 2 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Akın Tekstil'in Bakırköy'deki arsası kamulaştırılıyor!

İBB, Akın Tekstil'in Bakırköy Osmaniye'deki Çırpıcı Şehir Parkı'nın yanında yer alan 51 bin 383 metrekarelik arsasını kamulaştırıyor.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında, Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Balıkesir Antandros Kültür Parkı hizmete girmeye hazırlanıyor!

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Antandros antik kenti ile ilgili bilinci arttırmak, dünya çapında tanıtımını yaparak bölgeye turizm yönünden katkı sağlamak amacı ile hazırladığımız Antandros Kültür Parkı’nı halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Küçükyalı Karayolları arazisi şehir parkına dönüştürülmeli!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Küçükyalı’daki karayolları arazisinin önemli bir bölümünün şehir parkına dönüştürülmesini istediklerini, ancak TOKİ'nin daha önce olur vermesine rağmen kararından caydığını söyledi.

Silivri Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı açıldı!

Silivri'de, Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı ve hatıra anıtı açıldı. İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, açılış töreninde, vatanı ve milleti uğruna toprağa düşmüş bütün şehitleri rahmet ve minnetle andığını söyledi.

Aslan Tır Parkı ne olacak Haberi

Aslan Tır Parkı ne olacak


1978 yılından beri inşaat sektöründe olan Yiğit Group, Fortis İstanbul projesini Küçükçekmece Sefaköy'de Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Aslan Tır Garajı arazisinde inşa edecek. Henüz fiyatların belirlenmediği projenin mimari detay çalışmaları devam ediyor. 


Projenin pazarlaması 42 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine kapsamlı danışmanlık hizmeti veren Servotel Corporation tarafından yapılacak.


Fortis İstanbul projesi 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor 3 blok olarak tasarlanan Fortis İstanbul projesinde bloklar 5 bodrum katı + 15 katlı olarak inşa ediliyor. 



9 bin 279 metrekare alanda yükselen Fortis İstanbul projesinde açık yüzme havuzu, süs havuzları, erkek - kadın spor salonu, açık - kapalı teras, kuru temizleme, açık - kapalı otopark, revir, sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Fortis İstanbul projesinin her bloğunda ticari birim...