28 / 04 / 2024

Aslan Ve Sarp İnşaat adres 

Aslan Ve Sarp İnşaat adres 

Aslan Ve Sarp İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Ünal tarafından kuruldu.

Cama Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Cama Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali adnan Aslan ve Salahattin Can Birol ortaklığında kuruldu.

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fatih Çelik, O. Süleyman Aslan ve Orkun Aksoy ortaklığında kuruldu.

Aska Nalburiye Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Nalburiye Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Fuat Aslan, Muhsin Aslan ve Musa Aslan ortaklığında kuruldu.

2024 bütçesinin aslan payı yazılım ve donanıma!

2024 yılında bütçelerde aslan payı altyapı yenilemelerine, yazılım ve donanıma ayrılacak. Yeni teknolojilere uyum süreci de bütçeleri artıracak. Yönetilen servisler ve bulut bilişimin bütçedeki payı artacak.

Ödenekte aslan payı Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın!

Genel bütçe kapsamındaki kamu idarelerinin 2024 yılı ödenek teklifi tavanlarının toplamı 10 trilyon 205 milyar TL'yi aşarken, ödenekte aslan payı 4 trilyon 227 milyar TL ile  Hazine ve Maliye Bakanlığı'na ayrıldı.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Gökberk Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökberk Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Aslan ve Berkant Aslan ortaklığında kuruldu.

Ist Land Emlak İnşaat Otomotiv Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ist Land Emlak İnşaat Otomotiv Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elham Goudarzıaslan ve Sara Mohammadı Khalıgh ortaklığında kuruldu.

Abwab Group Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Abwab Group Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Fatih Mehmet Aslan ve Seyfullah Furkan ortaklığında kuruldu.

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Gökhan Karacık ve Baber Shahzad Chatha ortaklığında kuruldu.

Nct Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Nct Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Adnan Aslan, Necati Aslan ve Naz Aslan ortaklığında kuruldu.

Asbor Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Asbor Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Esenler'de Ayhan Aslan, Orhan Aslan, Bayram Yusuf Aslan, Gökalp Aslan ve Yusuf Caner Aslan ortaklığında kuruldu.

Aslan Ve Sarp İnşaat adres  Haberi

Aslan Ve Sarp İnşaat adres 

Aslan Ve Sarp İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Ünal tarafından kuruldu.

Aslan Ve Sarp İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT VE TAAHHÜT İŞLERİ -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, iş hanları, fabrikalar, yollar,köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt,karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, Park bahçe düzenlemeleri ,kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, tatil köyü,hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...