11 / 05 / 2024

Aslan Yeşilmen

Aslan Yeşilmen

Yeşilyıldız İnşaat Taahhüt Danışmanlık Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Aslan Yeşilmen, Zeki Yıldız tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Semih Yeşilmen tarafından kuruldu.

Yeşilmen Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilmen Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yeşilmen tarafından kuruldu.

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

MN Grup Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MN Grup Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nezir Cebel ve Nazım Yeşilmen ortaklığıyla kuruldu.

PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas OSB dolar kurunu 4.5 TL’ye sabitledi!

PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas OSB, kur tartışmalarına noktayı koydu ve yeni satışa sunduğu ikinci etabında dolar kurunu 4.5 TL’ye sabitlediğini açıkladı. 

Yeşilce Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilce Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Elmaz Aslan ve Zuhal Köroğlu ortaklığında kuruldu. 

Aslan Bilgi'den Narlıdere'ye TOKİ müjdesi!

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, 15 Temmuz gecesinde savaş gemilerinin Konak Meydanı’nı bombalayacağı yönünde aldıkları duyum sonrasında balıkçı teknelerini Konak sahiline topladıklarını belirterek savaş gemilerini engellemeyi düşündüklerini söyledi.

Hüseyin Aslan: İzmir'de arsa sorunu var!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Şu anda İzmir'de arsa sorunu var. İzmir kentleşme konusunda maalesef her geçen gün kötüye gidiyor. Kentleşme sorunu bütüncül olarak çözülmezse ulaşım, çevre, altyapı sorunu da çözülmez" dedi

Maltepe'ye Özgecan Aslan Parkı!

Maltepe Belediyesi tarafından, 11 Şubat 2015’te öldürülen ve kadın cinayetlerinin simge isimlerinden biri olan Özgecan Aslan’ın adının bir parka verilmesi için Belediye Meclisi’ne önerge verildi

Hüseyin Aslan: İnşaat sektörü geriliyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türk ekonomisinin amiral gemisinin su aldığını belirterek “İnşaat sektörü git gide geriliyor. Bu azalış, inşaat ve istihdam açısından kötüye gidişi gösteriyor. Bir an önce önlem alınması gerekiyor”

Mamak Belediyesi kentsel dönüşümde yeşil alanı ihmal etmiyor!

Hazırladığı kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle ilçeyi baştan sona imar eden Mamak Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde aslan payını yeşil alana ayırıyor.

Mamak kentsel dönüşümde aslan payı yeşil alana ayrıldı!

Hazırladığı kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle ilçeyi baştan sona imar eden Mamak Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde aslan payını yeşil alana ayırıyor. Üstü açık dev bir şantiye haline gelen Mamak adım adım yeşile bürünüyor.

Mamak'taki dönüşümde yeşil alan yatırımı yapılıyor!

Hazırladığı kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle ilçeyi baştan sona imar eden Mamak Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde aslan payını yeşil alana ayırıyor.

Aslan Yeşilmen Haberi

Aslan Yeşilmen

Yeşilyıldız İnşaat Taahhüt Danışmanlık Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Aslan Yeşilmen, Zeki Yıldız tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Yeşilyıldız İnşaat Taahhüt Danışmanlık Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Yeşilyıldız İnşaat Taahhüt Danışmanlık Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Aşık Veysel Caddesi,...