26 / 07 / 2024

Aslanpark Erenköy bağdat

Aslanpark Erenköy bağdat

Butik projelerle mahalle hayatını yeniden yaşatan Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy projesi ile Bağdat Caddesi’nin en iddialı projesine imzasını atacak.

İçerenköy Carrefour arazisindeki 1.402 konutluk yeni proje resmen başlıyor! 

Kalyon Kentsel Proje Yatırımları'nın iştiraki Kozyatağı İnşaat'ın Ataşehir İçerenköy'deki Carrefour arazisindeki yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. Geçtiğimiz günlerde kapalı satışa çıkan projede metrekare fiyatları 3 bin 600 dolar olarak belirtilmişti.

İçerenköy Carrefour arazisinde başlatılan 1.402 konutluk yeni projede kapalı satış başladı!

Kalyon Kentsel Proje Yatırımları'nın iştiraki Kozyatağı İnşaat'ın İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki Carrefour arazisinde inşa edeceği yeni projesinde kapalı satışlar başladı. Kalyon ve Gülaylar Group'un ortak yürüttüğü satışta metrekare fiyatları 3 bin 600 dolardan başlıyor. 

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Paşabahçe ilk deneyim mağazasını Erenköy'de açtı!

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasının açılışını İstanbul Erenköy'e bağlı Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdi.

Bağdat Caddesi'nde konut fiyatları yükseldi!

İstanbul'un gözde yaşam merkezlerinden Bağdat Caddesi'nde son bir yıl içerisinde satılık ve kiralık gayrimenkul fiyatları arttı. Suadiye'de ise son bir yıl içindeki fiyat artışı yüzde 54 oldu.

Nusr-Et Steakhouse’ın ilk şubesi Dubai'de, İkincisi Bağdat Caddesi'nde!

Nusr-Et Steakhouse'ın ilk şube sessiz sedasız Aralık ayında Dubai'de açılmış, ikinci şube ise İstanbul'un ünlü Bağdat Caddesi'nde Erenköy'de sessiz sedasız hizmete girmiş...

Bağdat Caddesi'nden kentsel dönüşüm 2020'de yüzde 30 artacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, İnşaat Zirvesi'ndeki konuşmasında 2020 yılında Bağdat Caddesi’nde ve çevresinde, kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 30 artacağını söyledi...

3 yılda yüzde 54 değer kaybeden Bağdat Caddesi dernekleşti!

Kentsel dönüşümün ardından 3 senede yüzde 54 değer kaybeden Bağdat Caddesi sorunlarını aşmak için dernekleşti. Dernekleşmeyle beraber 20 milyar liraya gerileyen değerini yeniden 50 milyar liralar seviyesine çıkarmayı hedefliyor.

Akiş GYO'nun Erenköy gayrimenkulü için olağanüstü kanun yoluna başvuruldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü için ‘Yargılamanın Yenilenmesi' talebi ile olağanüstü kanun yoluna başvurdu...

Bağdat Caddesi'nde metrekare fiyatı 9 bin 200 TL!

Endeksa verilerine göre Bağdat Caddesi çevresinde konut fiyatlarının en yüksek olduğu bölge Fenerbahçe. Fenerbahçe‘yi Caddebostan, Suadiye, Erenköy ve Göztepe takip ediyor..

Bağdat Caddesi'nde 15 bin bina yıkılmayı bekliyor!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu ve AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu Bağdat Caddesi'ndeki gelişmeleri değerlendirdiler.

Bağdat Caddesi’nde 76 dönüşüm projesi yükseliyor!

Bağdat Caddesi’ndeki projeler tam gaz devam ediyor. Halen süren 76 projede Mesa’dan Aydoğan İnşaat’a, İnanlar’dan Sadıkoğlu’na kadar çok sayıda şirket dönüşüm çalışmaları yürütüyor.

Bağdat Caddesi'nde konut stoğu yüzde 15 arttı!

Bağdat Caddesi’ne yakın semtlerde son 5 yıl içinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm, konut stokunun en az yüzde 15 artmasını sağladı.

Aslanpark Erenköy bağdat Haberi

Aslanpark Erenköy bağdat

Butik projelerle mahalle hayatını yeniden yaşatan Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy projesi ile Bağdat Caddesi’nin en iddialı projesine imzasını atacak.  2015 yılını ağırlıklı Bağdat Caddesi’ndeki kentsel dönüşüm projeleriyle geçiren Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinin arasına bir yenisini daha ekledi: Aslanpark Erenköy. Caddepark Erenköy’den sonra yıl içerisinde Erenköy’de gerçekleştirdiği 2. proje olan Aslanpark Erenköy, Bağdat Caddesi’ne yürüme mesafesinde bulunuyor. Bağdat Caddesi’nin en popüler lokasyonunda yer alan Aslanpark Erenköy, 7 bin 500 metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde yükseliyor. 12 katlı projede her katta iki daire olmak üzere 25 daire bulunuyor. 2 dairenin dubleks olduğu Aslanpark Erenköy’de, tüm daireler deniz görüyor. 3+1 ve 5+1 şeklinde tasarlanan dairelerin brüt metrekaresi ise 144 ve 200 metrekare arasında değişiyor. Lükse dair her şeyin bir arada sunulduğu...