18 / 05 / 2024

aslı arıkan tasarımları

aslı arıkan tasarımları

İç Mimar Aslı Arıkan Dayıoğlu liderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü iç mimari projeler hayata geçiren Designist, Berlin’de tasarladıkları Beef Grill Club zincirine bir yenisini daha ekledi. 

Mehmet Arıkan Sosyal Tesisi için imzalar atıldı!

Yatırımların hız kesmediği Kahramanmaraş'a yeni bir sosyal tesis daha kazandırılıyor. Kahramanmaraş Kanuni Mahallesine inşa edilecek olan Mehmet Arıkan Sosyal Tesisi için imzalar atıldı.

Kaş İçin Kentsel Tasarımlar Sergisi açıldı!

Kaş için yeni alternatif plan çözümleri üretmek amacıyla Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırladığı Kaş İçin Kentsel Tasarımlar Sergisi açıldı.

Habip Arıkan: Konutta KDV indirimi sektöre umut ışığı oldu!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan konutta KDV indirimi ve diğer düzenlemelerle ilgili açıklama yaptı. İşte Arıkan'ın o açıklamaları...

Habip Arıkan: Türk insanı yatay mimariyi hak ediyor!

Bugün gerçekleşen Şehircilik Şurası’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yatay mimari hakkındaki söylemleri ile ilgili Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan şunları söyledi:

Teknoloji firmalarından akıllı ev tasarımları!

Gün geçtikçe yeni bir türü çıkan akıllı cihazların yanında büyük teknoloji firmaları akıllı ev tasarımlarıyla da büyülüyor.

Silverline Ankastre'nin tasarımları Living Kitchen Fuarı'nda tanıtılacak!

Teknolojisi, üretim alt yapısı ve tasarımlarıyla dünya markaları ile yarışan Silverline Ankastre, inovatif tasarımları ve üstün teknolojik özelliklere sahip ürün gamı ile 16-22 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Living Kitchen Fuarı’nda yer alacak.

Addo Furniture, İSMOB'ta yeni tasarımlarını tanıtacak!

Uluslar arası tasarım anlayışı ile ofis mobilyaları sektöründe özgün ve modern tasarımlara imza atan Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriyor.

ByPallette'den yeni yıl yeni tasarımlar!

ByPallette’nin yepyeni tasarımları; yeni yılda evlerine doğal bir yenilik getirmek isteyenlerle tanışmayı bekliyor.

Arıkan Yapı'ya European Property Awards’tan 4 ödül!

Arıkan Yapı, European Property Awards’ta iki farklı kategoriden toplamda dört ödülün sahibi oldu.

Teleset, klişelerin dışında tasarımlarıyla dikkat çekiyor!

Her yıl hazırladığı özel koleksiyonuyla ürün gamını yenileyen Teleset, kendine özgü, zamanın ötesinde mobilya tasarımlarını evlere getiriyor…

Bien en yeni tasarımları ile Bologna'da!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası , dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Bien, Cersaie Fuarı'na en gözde tasarımlarıyla katılacak!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Silverline Ankastre, inovatif tasarımlarıyla göz dolduruyor!

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen To the Point fuarında Silverline'da yer alacak. Silverline'nın inovatif tasarımları ve teknolojik özelliklere sahip ürünleriyle fuarda adından sıkça bahsettireceği düşünülüyor.

aslı arıkan tasarımları Haberi

aslı arıkan tasarımları

Berlin’in en ünlü Türk restoran zincirleri arasında yer alan Hasır Restaurant’ın yepyeni bir konseptle hayata geçen et restoran zinciri Beef Grill Club, Designist imzasıyla tasarlandı. İlki Kudamm’da, ikincisi Mall of Berlin’de olan Beef Grill Club’ın üçüncüsü ise Avrupa'nın ilk alışveriş merkezi olan ünlü Kadewe binasının çatı katında bulunan Food Hall’de yer alıyor. Kadewe‘nin 2019'da yemek katını yenilemeye başlaması ve aynı zamanda çeşitliliği arttırarak daha uzun oturuma uygun yeni restoranları bünyesine katması ile Beef Grill Club da burada bulunan özel restoranlardan biri olarak hayata geçirilmiş.

Designist, Beef Grill Club’ın Kudam ve Mall of Berlin’deki restoranlarının iç mekan tasarımlarını benzer detaylarla tasarlanırken Beef Grill Club Kadewe’de ise konumunun ve bulunduğu katın yenilenen yüzüne daha uygun bir tasarım olması için modern bir...